Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed. S ovima do sad ne ide, vidljivo je.
Nikakve izmjene Dejtona, idemo na majorizaciju Hrvata i ukidanje RŠ-a. Stvorit ćemo građansku BejHa gdje ćemo sve moći preglasati i gdje će Bošnjak biti predsjednik.
Dzaba vam sve kad za Covica nemate alternativu. Niste nista uradili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Djabe vam sastanci, sad ce Dodo zaprijetiti referendumom, Bakir ratom a Covic majorizacijom i eto njima opet glasova od ovaca
Ja prihvatam saaradnju sa gospodom iz Islamabada,ali pod uslovima : 1.Nije bilo genocida 2.Nezavisnost Republike Srpske i omalenog Jihadlanda..Kad se to ispuni mozemo razgovarati o drugim temama
Nigdje muslimana z glave
Ko je sa dinom tikve sadio nije se košpi najeo
SEBIJA SEBIJA SEBIJA BAKIRE BAKIRE BAKIRE SEBIJAAAAA
Konakovicu, nista ja tebi ne vjerujem.
Ma ja Karađžićev SDS je patriotska stranka.E moj konakovicu izgubio si se ko abdest.
Najveca dva lopova i zlikovca koje je vidjela BH politicka scena
Ima li ko iz Amerike ili Australije?
Ja mislim da pruzati ruku štovaocima zlocinaca i genocida nije dobra ideja. Ako nekad dodju tóbe i sami pruze ruku i kazu izvinite sto vas bez razloga pobismo, onda mozda pricati o saradnji. Ali oni ne zele gradjansku drzavu ni u kom obliku, a to je valjda minimum odakle treba poceti saradnja.
Barem neki pomak u političkoj sceni BiH.
haha trojka iz RS se zalaze za jacanje RS a
Ovi okupljaju ponovo sestorku, onaj iz SDPa danas okuplja patriotski blok, ali po gradjanskom principu (valjda mu to dodje da Bisnjaci u RS glasaju za SDPove srbe na listama). Becirovic okuplja blok za odbranu drzave... Konsultujete li se vi medjusobno? Da je vidjeti kada sjedete, pa krenete bacati dumine jedni drugima. A sve go lazac...
Šaroviću, ti si ozbiljan i pametan čovjek, šta ti trebaju ovi plićaci.
Srbi trebaju da drze strogu distancu prema Busnjacima, a sa Hrvatima sarađivati u obostranom intetesu i samo onoliko koliko je neophodno dok se ne steknu uslovi za miran razlaz, a onda kuda koji mili moji.
Navikli smo da 90 posto stranačkih kadrova, mašta o tome da 'viri iz du*peta' predsjednika stranke, ali KonJaković je otišao i korak dalje i virio iz dupeta supruge predsjednika stranke. Poltron, levela prekucao igricu. I kad su ga okačili jer su shvatili da je totalno nesposoban, da je uništio sve što mu se povjerilo, on sebe plasira kao svijetlu tačku bh. politike?! Ko u to vjeruje, stvarno, ne znam..