Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo iskreno ne kontam Dzenanovog oca. lik prica imam dokaze, znam ko je ubio, znam kako je ubio a nista ne govori. Kazi jednom jaro pa da odemo do tih sto su ga ubili da primjenimo ISILov zakon na njima
Lako je reći, ko će primjeniti ? Ti ? Ja vjerujem da čovjek zna samo nema kome dati dokaze kad je tužilaštvo korumpirano do srži, sigurno su u vezama sa počiniocem. Ovaj Inzko je gnjida neviđena ali Muriz se hvata za bilo kakvu slamku spasa za pravdu.
@KandaharSarajevo vidi , to ti je isto ko da ocekujes od nekoga da se odrekne jake stele za dobar posao zato sto nije fer i korektno prema drugim gradjanima. ovo je zao i okrutan svijet kojeg vodi "bog" koji dominira po zemlji a to je NOVAC. kapitalizam ga postavio. Sta je poenta ?! problem je u sistemu jer nije svaki sistem za svaki narod , shvati !!!! a stranke su samo alati. da nije SDA bila bi neka druga koga bi isto cinila. SHVATI !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovi skupovi smetaju samo ubicama i policiji...
Dzenana je ubio Muamer Budnjo, sin Alije Budnje koji je jedan od osnivaca sda i ratni profiter
Meni je žao ovog čovjeka Muriza, ali evo jedno pitanje: Ako Muriz zna ko mu je ubio dijete, zašto uopšte gubi vrijeme i pare na suđenje, advokate, vještake, itd... Zašto čeka "pravdu" od institucija za koje zagarantovano zna da mu pravdu neće izvršiti? Zašto Muriz ne uzme već jednom pravdu u svoje ruke? Neće ga niko suditi? Niti može! Oko za oko - zub za zub je staro pravilo koje se poštovalo i koje se samo od sebe nameće u bezakonju u kojem mi živimo.
Ljubavni trugao vazda fatalno zavrsi...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://v.ht/xmiss
klix zašto brišete lajkove
pa za kcerku mu se nije znalo a eno je sada na izbornim plakatima u konakovicevoj stranci na drzavnoj sisi. Cura hladno iskoristila priliku i situaciju preko smrti rodjenog brata i upala u drzavnu sisu u fotelju u politiku.
Arijani nije trebao budžet da bi lijepo živjela, Muriz je imamo sve ali su mu uzeli Dženana tj uzeli su mu sve. Borbu za istinu Memići nisu mogli ostvariti na normalan način jer u skupštinskim klupama sjede poltroni. Sad će Arijana direktno da pita burzićku šta i kako je sa ubistvom njenog brata. E sad mi reci jel to korist ili borba ??
Nova vlast ce da smjeni glavnog tužioca poslije toga arijana nece smijeti da pisne buduxi da je dio vladajuce koalicije mislim da je ulazak u politiku greska i otezavajuca okolnost za njhovu borbu u kojoj im zalim uspjeh
ne kontam kome protestuju kad je sistem korumpiran
Inzko je gnjida neviđena, ali ne zamjeram Murizu ništa, čovjek traži bilo kakvu slamku spasa za pravdu. Ovo je veliki poraz pravosuđa samim tim i države.
ne kontam sto niko ne govori o tome kako je memiceva kcerka dobila fotelju u konakovicevoj stranci i eno je vidim na izbornim plakatim,a a na osnovu cega? pa ja koliko vidim cura je overnight celebrity postala na osnovu smrti rodjenog brata. Jebi me ako bi bila u politickoj stranci na drzavnoj sisi u fotelji da se nije desio ovaj tuzan slucaj.
Bosanskisvedo Pardon primjeni to islilovo!! Na jadu budnji!!
Bosanskisvedo Kazu Budnjo pa idi promjeni to!
dobro i sta ste postigli ?
@Lijep ne pokusavam hejtati nista vjeruj, nije mi to namjera, suosjecam se za covjeka, ovo je tuzan slucaj ali ne kontam sta pokusavaju postici setnjama ? sine ovo je kapitalizam, NOVAC kontrolise sve a kamol' sistem i obicnog covjeka ukljucujuci ove sve sto hodaju.
pa kome protestuju kad je sistem korumpiran, hoce li amerkanci doci da nas spase mozda ?
Je li vas stid “Sarajlije” umjesto da vas bude 50 hiljada da pomognemo covjeku, a najmanje mozemo tako sto cemo doci i dati podrsku. Nazalost Sarajlija je sve manje...
mogu li i ja dobiti radno mjesto u konakovicevoj stranci kao sto je memiceva kcerka ?
ljudi tuga je ovo čovjek je bespomocan opasan je to osjecaj
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa