Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar u Sani ima brozove crvenof.a.š.i.t.i.čke k.opiladi???
Koji poltroni i lazovi, samo prave haos i bosnjacki narod razjedinjuju , a ko fol multietnicka stramka, a kupi samo bosnjacka mjesta i jos ih pri tome daje drugima. Lagumđija je radi svoje stolice urusio drzavni buđet pa samim tim i sve drzavne institucije , pa jos imaju obraza pisati u novinama (novine njegovog druga \"Drzave Neboder\") kako vojska gladuje i pri tome druge opotuzivati. Oni izgleda misle da smo mi toliko maloumni i da neznamo ko je to kriv za drzavni buđez , pa samim tim i za stanje u svim, a ne samo u vojsci, drzavnim institucijama. SIKJTER BAGRO I LAZOVI , IDITE IZA RESETAKA ; JER TAMO JE VECINI MJESTO. ODKUD MORALNOOM KEPECU RADONCICU PRAVO DA PISE I SPOMINJE SV E BIVSE I SADASNJE VOJNIKE I OFICIRE, NEK IDE U SVOJU DRZAVU I TAMO POLITIKU VODI, ALI TAMO SU MALO PAMETNIJE PA NECE TAKVE.
ko sto bi rekli prdnuli ste vi u fenjer
SDP
Vrijeme je za bolji Sanski Most...
http://www.facebook.com/parezaslucaj Zašto se pridružiti? Bolje pitanje, zašto se ne pridružiti? http://www.facebook.com/parezaslucaj