Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha zena i g.ovana,ovakva je i omladina ubradjena,domijasice.Koja nakaradna nacija,a zderu prasetinu krijuci
putopisac.com
sastanak NINJA ratnika!
Mene zanima da li iko žega ove što šetju sveke hefte.
Čuo sam da im se pridružila i Anđelina u protestima... Uh, pardon, sad je \"IN\" Joseph Kony, tamo su kamere, novinari a i Anđelina. Naprijed Anđo!
ovim babama kyrac bi pao..kao budali samar!
Aj ne bi ste drugacije Sarajeva i asfalta vidili
DON\'T FORGET SREBRENICA !
Zelim ti da se tvojoj majci natjera muka ovih zena, pa ce ona bar dobro razumjeti, ima ljudi koji su manji od makovog zrna, pogodi koje si ti zrno ?
Ja razumijem njihovu tugu i zalost, ali ne znam sto svaki mjesec podsjecaju ljude na to sto se dogodilo, ne treba to zaboravit, ali nema potrebe da hodaju po gradu bas svaki mjesec..moje misljenje..
jesul bili i navjaci iz maribora