Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Građanska trojko - vrijeme je da krenete u definitivne dogovore i sa ostalima. Što ste se reklamirali - reklamirali ste se! Sada je vakat da skinete rukavice, zavrnete rukave i nogavice, pride i započnete dekontaminaciju, dezinfekciju i dezinsekciju Šehera! Puno je posla i pred vama i pred onima od kojih ste dobili podršku! Kanton Sarajevo mora prvi, jer je i prvi u FBiH i državi. Od vas se očekuju primjeri! Pozitivni naravno, a ne kao ovih do sada!
Još se niste oglasili povodom skorašnjeg oslobođenja ratnog zločinca Marka Radića, što velikim dijelom ide na čast govnima iz HDZ-a i "prijateljima" iz Hrvatske. Vas to izgleda ne tangira i nije Vas briga?
Treba počet zapošljavat prema kvalifikacijama, diplomama i sposobnostima i nagrađivat takve, a ne po rodbinskoj vezi, strankama i nesposobnostima i takve treba skinuti s funkcija!!! Mladima dati prednost u svemu jer su mnogo pametniji, obrazovaniji i pismeniji od ovih metuzalema koji se vrte 25 god.sa stolice na fotelju i suprotno!!!
Hocel bit Dino premier???
Hoće ako Bog da 😉
Tako i treba, slijedite Tuzlanski kanton, koji se riješio SDA i još goreg PDA...Građanski blok neopterećen nacionalizmom treba da vodi i kantone i federaciju, pa i državu! Oni imaju dobre projekte i ciljeve za razliku od nacionalista SDA i HDZ kojima se politika zasniva na inatu jedni drugima, lopovluku i neradu!!!
SDP nije nista uradio u kantonu SA sem sto je pljacko resurse i postavljo ljude po nadzornim odborima...mislim da je virjeme da NASA STRANKA dobije premijera ..neko ko ce o buzdati stranacko uhljebljavanje,,,,Niksic je blaza verzija SDA.
Normalno da su se sasrali SDA-ovci kad znaju da ako ovo zaživi da ih nema na mapi. Ne može čovjek čiji je realan domet da bude portir ili radnik u Bingu, a koji sada radi u opštini/ministarstvu na odgovornoj pozicije, da bude sretan ako zna da će toga biti manje. Što je sasvim logično. Njemu je puno bolje nego što zaslužuje. ALI TO NIJE OK. Ono me ko stvarno zaslužuje JE LOŠE. E sad bi tome trebao doći kraj...nadam se :)
Predsjedniče Željko samo odbacite esdepe-OVCE i esbebeOVCE to je karcinom BiH! Sjketi se šta su tebi radili ..
NAPRIJED LJEVICA! HOCEMO BOLJE I NORMALNIJE SARAJEVO, A NE SARAJEVO LOKALNIH SERIFA I SDA MAEDIOKRTETA KOJI ZELE BITI GOSPODARI ZIVOTA I SMRTI.
SDA treba da propadne i da se zlo nikad više ne vrati. ONI SU ZLO. Jednostavno ZLO.
majklfinli SAAD je KIČMA BiH pa ti gledaj gdje ćeš, ali to je tako i tako ostaje!
@tomicamali čuj kičma...haj ne seri svega ti. sda je zlo. ti ako si se adaptirao na zlo, ok. ja nisam. i mojne mi sratti ovdje sad...dodik, čović, bih raspad qurci palci...dosta ba vadione. ne mogu kod doktora normalno. ne radi gras. drotovi korumpirani. nije vode do neki dan bilo. tako da ne seri o kičmi svega ti. sda je karina obična.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Živim za dan kad će SDA zlotvorima doći na naplatu sve ono što su srozali na najnižu mjeru. Ovo govorim za KS jer znam tačno na šta mislim: zdravstvo - odnos ljekara i sestara prema poslu i pacijentu (bahatost i nestručnost), obrazovanje (polupismeni ljudi kao direktori i profesori), gras (lopovluk, javašluk...), željeznice (Branković, talgo vozovi) SVE ONO ŠTO SU SROZALI DA BI MOGAO RADITI NJIHOV POLUPISMENI ALI ODANI POLUSVIJET
@99citamotuA niko ne govori o njima, nego o sda direktorima, odborima i sl gdje ste pustili svoje pipke i zagadili sve oko sebe
@99citamotuA Znaš šta je fora? Što ima Pravilnik koji donosi dir ili nadzorni odbor/skupština ili kako je već definisano. Eh, onda je do direktora da li će se poštpvati pravila. Za nepoštivanje ide sankcija. Tako da...namještenici, doktori, sestre itd u pravilu moraju slijediti kurs koji direktor postavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako ne pozurite desice Vam se Zenica od jutros kad su SDA,HDZ I SzaBiH formirale vlast
Sda je sa hdz i sbih u ZeDo jutros potpisao koaliciju o opozicionom djelovanju. Pročitaj vijest pažljivo. 😉
idemo sarajevo moje u njemacku aBd
Ljevica je 2014 god. kad su bile paljevine dozivjela propast, radi privatazacije drzavnih firmi. Unistili su drzavne firme do temelja, dali su Sutorinu dzaba crnogorcima. Svi premijeri su bili svrgnuti radi lopovske politike. Nije mi jasno nikako kako mozes nekoga podrzavati koji ne moze da dobije 2% glasova u manjem entitetu. Bosnjama prodaju price o bratsvu i jedinstvu. Idite u RS pa malo tamo pricajte o tome. Nema tamo toga...
jos jedna u nizu sda lazi i obmana. sda je na vlasti blizu 30 godina i kao takvi snose najvecu odgovornost za propast drzavnih firmi koje su dali za nista sumnjivim tajkunima, a onda sa njima pljackali i prodavali imovinu. jedina greska sdp-a sto je zvao sda u vlast u tom mandatu. zato se vise ponoviti nece, pa makar po cijenu vijecne opozicije. sa kriminalcima vise nikad
Želja presjedniče drži dobro na oku ove iz esdepeja znaju zavuzć baju, zipa se njih i onih koji su već sada u vlasti sa SDA , esbebejom. Taj će i guzice dat da uđe a kad uđe nećeš ga moći metlom isćerat'.
neka bud i sbejbe samo da ne budete vi lopovi
@zlipke koji mi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)