Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji gori put u evropi
Bitno je srbovati majku vam nacionalističku
Ovo je za njih autoput...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove pukotine su u Đikilendu pod normalan put
Vi jako širite ljubav prema komšijama
dame i gospodo, put koji spaja dva glavna grada! ovo nigdje u evropi nema...
Ne da Dodo marke za međunarodne ceste,on skrši pare na slijepi autoput.
Ovo sve treba minirati
Pa minirano je samo od sebe! Nemoze gore.
Vozio jednom za Podgoricu i posto mi je bio prvi put koristio navigaciju. Kad dodjoh na neki makadam u sumi zaustavih se da provjerim navigaciju da me negdje nije odvela u pizdice. Nakon 15 min detaljne analize navigacije i svih mapa shvatih da sam ipak na pravom putu.
sav jad i bijeda smrdske,nek međed ima helikopter a zaprežni put nije svakako njemu u interesu
Pocela RS da se odcjepljuje
Jel ovo put Tuzla-Sarajv'o?? Cini mi se sa prve slike ona krivina poslije Malina, prema Dzurdjeviku?
protesti u Becu i Zagrebu protiv covid restrikcija na klixu nista korejska cenzura fuj jadovi jel to stitite vlast ? polako jos malo i dolazi kraj !
@gooUser1584382615 Blizi je kraj Causesku family i njihovih 300 razbojinka, nego smrt za koju ne znas kada ce i kako nastupiti....
Lada dzip i bez brige.
Genocidna cesta ko i sve u smrdskoj
Samo Veselko sa cigarama da ne proleti
kakva sramota, cesta ka bitnom granicnom prelazu u ovakvom stanju, nema opravdanja, tamni vilajet, onaj najtamniji, eto sta smo mi
Kuda narod da prevozi cigare i drogu sad?!?! Drzavo stidi se!!! Jadni rafteri, utajili 10 miliona poreza u poslendjoj deceniji, mogli napraviti avionsku pistu do sad, kuda da im sinovi cigare voze? Joj državooo!!!!
Njom je rizično i ljeti proći, a ne zimi 🙄
Ka'e Srbin da je je 'izazvan' u rat i da je pokusaj gushenja Bosne i Hercegovine poceo, jer mu je 'srpski svat' ubijen, te druge bajke... A U Foci se, dosta prije proljeca 1992., od Focatrans-a (lokalne firme za prijevoz putnika i robe, a tog vremena preuzeta ambicioznim direktorom Muridom Djulimanom) otcijepila 'srpska etnija' i formirala zasebnu, transportnu firmu 'Viner' (Winner)... Ehhh, kad taj 'Viner' 'poduprt' sa 'Srbinjeputevi' gazduje evo kao to izgleda - na terenu.
Ispravka: ... 'evo **kaKo** to izgleda'...