Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naredni izbori su nam jedinstvena prilika za promjene!! Glasajmo za NN kandidate!!!!!!!!
bravo
ANTIPATICAN............nikakve promjene ne dolaze u obzir ...jasno i tacka , nama je dobro za takve kao ti sta nas briga, svakako si antipatican :))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pod hitno dodiku dati zlatnog ljiljana...zbog uspjesne pljacke rs...a baketu i covicu zlatnu kokardu za uspjesnu pljacku federacije...
Ko god dođe na vlast u RS ne treba očekivati velike promjene na nivou BiH. Ali zato građani u RS treba da vide da li im je ovako dobro ili nešto treba mijenjati, ja sad tamo vidim jednu medijsku harangu na sve što ne misli k'o dodik i suštinu da se ništa ne radi na ekonomskim pitanjima nego samo izdaju saopštenja u kojima se kritikuju opozicija i Sarajevo i vrši lična promocija dodika.
Pa nije vama dodik kriv idite u srbiju ako vec njihovim zastavama masete neka vas oni hrane u tome smislu ste isti i dodik kaze da vam je srbija matica
dzaba se grupisete, sad ce ponovo problem sa muslimanima, trebat ce dati donaciju za oruzje, a ko ne bude dao izdajnik je srpske, srpskog naroda, kralja i ostalih, tako da cete mu vi platiti kampanju za izbore.
Oslobodit ćemo nego šta.
svaka čast srbi, nastavite
Bakir ce se ubiti ako mu smijene najboljeg jarana lemija..
Veliki vođa će otići kada on htjedne (ili kada završi u prdekani), a ovo je samo predstava za mase koja je pod palicom velikog vođe. Dodikland je to.
Nasao Soros izdajnike u RS-
pokusajte....
Mogu se oni koliko hoce grupisati, ujedinjavati, raditi sta hoce ali su toliko nesposobni, ograniceni, glupi i kratkovidi da ih Dodik vrti oko malog prsta kako hoce...A za ove dvije i po godine, jos su se vise ogadili narodu tako da vece sanse imaju totalni anonimusi nego opozicija...Nisu znali odigrati igru ugrozavanja RS-a, a svjesni su da je to trenutno tacka na kojoj se podigne velika prasina...Odigrali su pocetnicki, i tu ih je Dodik spustio na zemlju a sebi zabetonirao novu pobjedu...
Ovo su oni sto se iskupljaju po picinom parku.... a-ha
U ovom dijelu BiH koji nije pod diktaturom Dodika i Čovića izabraćemo ljevicu, da konačno odnekle krene vladati razum i sloboda za sve građane. Nacionalisti neće imati šanse, njihova priča je završena. Bolje je tražite i vi građanske opcije, inače ste propali.
ljevica nikada nista pozitivno nece napraviti. Samo dalje centraliziraju moc vlade i dalje nas u dugove vode. A to znaci da ce svoje pozicije uciniti mocnijim. sto znaci da ce onaj ko nakon njih dodje imati priliku da bude gori i od ovih danas. Problem Bosne jeste u tome sto se politicari takmice ko ce vise narodu para od vlade obecati umjesto neko ko bi vladi citavoj oduzeo moc kontrole nad narodom. Jedini nacin da se etnicki podijeljena drzava spasi jeste slobodno trziste, ne ljevica.
Opet ce vas Dudko namagarciti sa nekim referendumom i vi koji ne budete glasali bit ce te SA podanici.
Jel ono i Željkin papak desno nešto prijeti pesnicom. Da neće opet promijeniti stranu ako ne dobije pare ???
U Srba nista novi. Rusenje politicara s desna.