Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zločinačko tužilaštvo samo radi svoj pos'o,progoni političke protivnike svojih mentora.
krali od sirotinje, malo ima para, uvijek GLADNI bili
Ovaj Lijanović kao da je znao da će biti priveden pa se obukao sportski. Ali nije uspio da utekne jer su i drotovi brzi.
Ode najljepsi politicar u cuzu... A znamo sta se ljepotanima desava tamo :)
oni vole guštere
pa prezimena ovih sto su to skupa radili se vidi da njima nacionalnost nista ne znaci samo da kradu, a obicni ljudi se samo svadjaju radi nacionalnosti jer ovi potpaljuju, koji idiotski narodi , sva 3 naroda
@marin19, po tvom komentaru bi se dalo zaključiti da si ti glup! Tebi je bitna nacionalnost ove trojice. Želiš u sjenu staviti onog prvog glavnog bandita, zbog ove trojice, za koje si komotno mogao da kažeš da su Bošnjaci. Kriminalc je kriminalac, bilo kako da se zove, on je samo kriminalac. Svaki narod treba da prezire kriminalce u svom narodu. Shvataš?
po čem se vidi da mi je bitna nacionalnost? predstavljas kao ja pravdam ovog kriminalca lijanovica sto nije istina i ne netreba svaki narod da prezire kriminalce u svom narodu nego da prezire kriminalce bez obzira na nacionalost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma kakva organizacija?! Lijanović je organizovao bandu i stavio sebe na čelo bande (glavni bandit), kako bi mogao da pljačka kao glavni i odgovorni Ministar za poljoprivredu i šumarstvo. Sramotno je da je bio priveden i osumnjićen, pritvoren, pa pušten na slobodu i ponovno sjeo na ministarsko mjesto da pljačka. Njegova pljačka je bila javna tajna, tako da je moje mišljenje da je morao imati saučesnike koji su ga podržavali u pljački budžetskog novca namjenjenog poljoprivrednicima. A taj ko mu je čuvao leđa, vjerujem da nije radio džaba. E taj neko se boji više za sebe nego za Lijanovića i iz tog razloga mu je omogućeno da radi lopovluke. I sada sam skeptik na hapšenje. Pritvor će se vjerovatno potvrditi od strane Kantonalnog suda, a onda poslije prve njihove žalbe bit će pušteni da se brane sa slobode, a predmet će biti stavljen u ladicu zaborava. Kada budemo čitali da je bilo ko od do sada uhapšenih kriminalaca odgovarao za počinjeni kriminal, našao se iza rešetaka, povjerovat ću u ovu farsu.
Niko im mesa ne jede. ZATO SU MORALI UKRASTI MILIJUNČIĆ. Jer niko im mesa ne jede. 😁
ZLatko Lagumdžija, Damir Hadžić i Jerko Ivanković Lijanović - prvi reketi BiH... Nije ni čudo što su nakon izbora 2010. poletjeli jedni drugima u zagrljaj.
Koze,krave,krmad...na aparatima
zavrsio 5 razreda osnovne redovno i tri vanredno 😀😀😀😀 nas zastupnik... ali zato covjek ima visu mafijasku...
@bloodyduke, :))))) ma nije pet razreda, nego osam. Zamisli da smo imali ministra sa samo osmogodišnjom školom?!!!!!! Ko mu je omogućio da sjedne na tako odgovorno mjesto?!
pa rekao sam 5 zavrsio redovno i tri vecernje skole to je 8.. i sto ti kazes ministar haha samo kod nas i nigdje vise 😀😀😀😀😀 cirkus kolorado hahah....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko ce vise puta ova vagra biti hapsena i pustana na slobodu...