Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNJO GLUPI puni kafice covjeka koji je krao od njih svaki dan. BRAVO SARAJLIJE. PONOSU BOSANSKI
Gori od ovih lopova su njihovi gosti koji su već sutradan zaboravii da su oni zavukli ruku u džep ljekarima, učiteljima, penzionerima... i odmah pohrlili da pokažu odanost svojim lopovima. Kako se sa ovakvim narodom nadati nečem boljem? Na Olimpijadi je jedina mrlja bila pokušaj prevare od strane vlasnika "Une" koju prave Sarajlije i danas dobro pamte i ne idu tamo.
@petarpetrovic Bas tako..jebes nas i nas mentalitet.
@petarpetrovic prave Sarajlije kupuju u pekari kod covjeka koji podrzava Karadzica javno?
U suštini to je klasična, vidljiva i do bola prepoznatljiva sprega interesnih lobija je na djelu ( vlasnici, njihovi zaštitnici, važni ahbabi, advokati, pravosuđe u cjelini... )
Nema kraja lopovluku..sitne ribe u zatvor a vlasnici nedodirljivi..fujjjj
Da hoce poreska uprava napraviti svoj softwer!
"Organizacija "Mladi muslimani" je najvece zlo koje je zadesilo BiH muslimane" Iz "ugledne mladomuslimanske familije" potiče vlasnik lanca "Metropolis" Nedžad Rašidagić i uhapšeni Nedim Čedić, vlasnik još jednog prestižnog lanca kafana - "Vatra",kao i Abdulah Skaka sadasnji gradonacelnik,itd itd,itd,itd,itd,itd,itd,itd,
A vlasnik odmah na slobodi... bem ti državu i zakone i sudstvo...
Kad su glupi neka sad robijaju. Svi jedva čekaju da budu direktori, šefovi,..., kako bi drugima pili krv. Niko ih nije prisilio, mada se slažem da gazde dobiju dozivotnu.
Zavalise levate. :)
Samo kratak komentar...ko ide tamo jesti i piti,isti je kao i ti kriminalci.
Zatvoriti mu radnje. Kakve su ovo gluposti i hapšenja??
@Tama3333 glupost, sad kad je krenuo da placa porez drzavi?
I što je najtuznije i najinteresantnije ovi objekti još uvijek izdaju lažne fiskalne račune...ko ne vjeruje neka sam provjeri...?!
Za vlasnika se zna da je SDA član i zbog toga nije u zatvoru! Ali, postoji druga stvar, zašto se onda sudilo Karadžiću i Mladiću jer to je potpuno isto. Jedan je vlasnik a drugi direktor. Šta su njih dvoje trebali reći Rašidagiću hadžiji, e mi nećemo tako raditi kako si nam rekao, a on im je rekao i on je dogovorio sa tom firmom taj tzv. "Dugi klik" a ne oni! Smijurija od pravosuđa!
Sad malo glumite kao Tim Robins u filmu pa zandarima sredjujte odbitke od bruto plate mozda i mobilni dobijete. Daj Bote da Vam i gazde koji paket proslijede
TUGA Pakistan ima atomsku bombu a BOSNJAkistan skuplja KAŠIKARE !!!!!