Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Fadile nada zadnja umire, valjda se nadas da ce se Seb smilovati i priznati da je ona kriva, nema ti ta empatije ni prema hadumu svom, sve u zivotu njoj je gluma.
Otkud privatni biznis kad je bio premijer
Ko je bio komadant taj je kriv,a to je Jelka Milicevic,a ona oslobođena,samo da se rasturi BiH,tako će i nedužni Fadil bit oslobođen,jer to u jest bio cilj.
Hoće li ovaj miš išta dostojanstveno uraditi u životu? Nije u stanju ni na robiju otići kao čovjek. Četiri advokata, traženje pomilovanja, žalbe, kuknjava... neka pokuša i Seb potopiti, jedino još to nije pokušao.
Sto bi iso,Jelka Milicevic je potpisala,znaci ona je morala u zatvor,a ona oslobođena
Smeće.
Lopovski ološ, kao i vecina SDA kockasih glava
Otkud da je Fadil mogao biti I Premijer I vlasnik firme ili direktor firem? Ako nije u mandatu nine imao firmu, kako da dok se vodi krivičnih p mogao poslati direktor?
Fadil je najbolji premijer kojeg je BiH imala,ostavio 800 mil.km viška,trojka sve spiska la još se zadužila 500 mil.Pa ti vidi
Ja bih te sad osudio na DOŽIVOTNI ZATVOR !!!!! P. ti materima za tebe NE važe pravomoćne presude !!! A čovjek BORAC ARBiH zbog 3 metra drva odvalio zatvor da bi porodicu prehranio !!! Ti sve po spisku !!!!!!
Dabogda svi u SDA bili na onim respiratorima
Moze li Klix objasniti zadnju recenicu: zloupotrijebilo sistem nabavke?! Kako zloupotrijebili? Da bi nesto zloupotrijebio treba neko da ostvari neku korist. A nijednom od njih u presudi ne stoji da su ostvarili ni oni, a ni neko trece lice korist. Zato, ako njih spominjete samovoljno u kontekstu zloupotrebe, onda spomenite makar Jelku uz njih, ako ne cijelu vladu. Ako pisete spram presuda, onda napisite zbog cega tacno idu u zatvor.
Jelka i jeste potpisala,Fadilovog potpisa nema nigdje,
Pravda za FADILA a nametnuti kršitelji ustava biće čorbe i za vas, još kad vam ne prođe ova balada sa EU a sve ste dali na ovu priču pa i državu.
Tuga da botovi SDA navijaju da ne uspijemo ostvariti pregovore sa EU. Sramotno.
@klf covicev botu nema ghenocidne unije niti izbornog zakona ni treceg entiteta 🚫🚫🚫
klixe kako vas nije sramota da pustate uzp poskokove skripte i da oni sebi lupaju lajkove sa skripti i da uporno imaju top komentare?????? kako vas nije sramota???
Koja nakarada od države. Šta, ima započeti posao pa ne može u zatvor. Umjesto da bude zadovoaljan što je tako malo dobio ima obraza još da se buni.
Ma legitimno je sve u prokletoj zemlji Bosni fujjjjjjjjj
Zakon kaze da postoji pravosnazna presuda!!
Treba ga u Zenicu sad spremit da uskrati neizvjesnost i sebi i nama.
Poskok.info je glasilo kralja Petra na Hrvatskom jeziku, nedajte se zavarati! Od Novalica personalno znam Mustafu i Melihu, fini ljudi.