Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je cista pljacka uzet ce kredit napunit dzepove a narod ce vracati, mi ionako imamo viska el.energije koja propada jer se ne moze akomulirati a ne znaju je prodati. Tako da je ovo samo pranje para..
DRŽAVA ZA NAROD! OBJASNITE MI - K O J I ???
TREBA HITNO IZAĆI I ZABRANITI PODIZANJE BILO KAKVIH KREDITA DO KRAJA TEKUĆE GODINE. SDP ZNA DA NEĆE OSTATI NA VLASTI, PA KAO I MILE RONHIL GRABI SVE ŠTO MOŽE, BEZ OBZIRA KAKO ĆE ONI KOJI BUDU IZA NJIH . OSTAVIĆE PUSTOŠ, PA ĆE KAO OPOZICIJA RUŠITI PONOVO SVE ŠTO NJIHOVIM PREDUBOKIM ĐEPOVIMA NE BUDE DOSTATNO!
divno, nek se vi znate dogovoriti kad je zaduzivanje i novac u pitanju, samo ne rekoste je li ugrozen vitalni interes nekog od tri konstitutivna naroda ovim odlukama
pola ovih para ce otici u privatne dzepove ,nesto ce se poceti graditi da se zamazu oci ,i onda ce se reci treba novi kredit da bi se zavrsili radovi.Ljudi mi smo odavano robovlasnicko drustvo ,ali brate mora se stati zaduzivanju nase prapraprapraprapra unucadi ,svaki dan se dizu neki krediti za neke imaginarne projekte ,te se pare poghapaju i jovo nanovi nije da samo protiv ovoga kredita da hoce zavrsiti gdje treba ali znam da nece kao i mnogi drugi.Kada dodjemo do granice kada se vise nema sta zaloziti i iz cega se izvuci krediti kada sve bude pod hipotekom bit cemo tek u pravom robovalsnistvu.Kada zagusti ovi nasi lopovi politicari profitetri i ostala slicna bagra kao i njihove porodice nece sigurno biti ovdje.bagra
Opa, neko ce dobiti novo kozno sjediste ispod dupeta, taman da mu u guzove puse 21 stepencic ovo ljeto .
jebem ti bboga nikad lijepe vijesti iz politike kod nad, bas nikad, nista ni zrnce...
Uloži u privredu, podržavam! Investiraj, da bi se proizvelo. Od tog ima hajra.
bolje da su otisli u njemacku pa sredili koju halu recimo za proizvodnju auto dijelova ili automobila, neke robe kja ce se izvoziti i od koje ce pare ulaziti u bih, ane ulaganje u elektroprivredu gdje ionako imamo viska energije, koja se gubi u svakoj sekundi naseg zivota!!!!!!!!!!
Samo da se ta sredstva pametno iskoriste!
znas ko i ja da nece! yebo ih taco lopovski
Bravo,i posle kredita.........kredit!!!!!!
Cilj je da novac ode tamo gdje je potreban, a ne u dzepove alijinih sinova...