Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to se ne vazi\'\' dok nepitate gospodina Milorada Dodika
ludacka kosulja se nalazi na Republici Srpskoj a u obliku Federacije BiH i mi cemo je vrlo brzo skinuti jer mi imamo svoj cilj a to je sloboda za Srbe i Republiku Srpsku nametanje vise ne prolazi svidjalo se to nekom ili ne
o cemu ovi pricaju?jesu li oni ludi ili do te mjere bezobrazni?ne razumijem o cemu ovi pricaju,kakvo federacijsko i rs drzavljanstvo?pod hitno treba uhapsiti ovog gore navedenog damira masica,a i ispitati njegovog sefa partije o cemu to ovaj bulazni i odakle njemu te ideje da od jedne NEZAVISNE i medjunarodno priznate drzave BOSNE I HERCEGOVINE pravi dvije drzave.apsolutno nije bitno ko je gdje rodjen,u Sarajevu ,Mostaru ,Trebinju ,Tuzli ,Doboju ,Banja luci ,Bijeljini ,Bihacu sve su to drzavljani BH i samo je jedno drzavljanstvo,zato pod hitno sprovesti istragu o ovom izlaganju,a damira bez obzira u zatvor.o ovome bi trebao i Predsjednik Komsic Zeljko da nesto kaze jer je i on clan ove,SDP,stranke.
Koji debili i koji debilski parlament Pederacije! Drzavljanstvo je iskljucivo u nadleznosti drzave i drzava daje drzavljanstvo ovi nepismeni lajici ovakvim odlukama idu na ruku Genocidasima stvaranjem dvije vrste drzavljanstava. Fotelje su njima ispred drzave i nacije vrijeme je za revluciju odavno proslo ovo sto imamo su samo grobari BiH. Ukinuti i pederaciju i genocitet i skinuti ludjacku kosulju sa naroda BiH obucenu u Dejtonu.Svima ista prava na svakom pedlju krvlju natopljene nesretne Bosne.Ovo ce morati kad tad nametnuti Ameri do tada se mogu zabavljati ovi debili koji muzu raju i pljackaju sve sto se moze opljackati.
Neka mi neko objasni pojam \"drzavljanstvo FBiH\"...please...