Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozes jutrom vozom od Mostara do Sarajeva doci i sta hoce ti zeljeznicari?
čemu se vi oduševljavate??? 3900 zaposlenih?! najveći su dužnici u Federaciji a sad im ta ista Federacija treba dati pare da uplate ljudima zdravstveno koje su im bili po zakonu dužni uplaćivati?! hoće li odgovarati možda neko? prvo provesti istragu i uključiti tužiteljstvo, racionalizirati broj zaposlenih pa onda pomagati, ovako se samo pomaže dalji kriminal
Nebulozni članak koji je još jučer objavljen na drugim portalima... pročitajte malo bolje, sredstva će biti upalćena tek u oktobru 2013.godine, a šta do tada?
Svaka cast Premijeru, jos jednom je pokazao da ej najbolji premijer kojeg je FBiH imala..
Upravo ono sto se i ocekivalo. Premijer Niksic uvijek nade dobro rijesenje... Sve pohvale!!!
I Niksic je opet ispunio ono sto je obecao...
Vlada na celu sa premijerom odlicno radi svoj posao! Samo da se hoce smijeniti ministri koji blokiraju rad fbih