Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opa, sad ce malinar po nove milione
sad ce dinokio po milione
Oćel i ove nabavljati neki šljivotres ?
ja klix čitam zbog vas ... 😂😂😂😂 oplakah , e čuj šljivotres🤣🤣🤣🤣
Elektronski sistem evidencije je davno trebao biti operativan. Teško mi je povjerovati da će sada funkcionisati bez problema.
Vidi si da je prof.Izetbegovic prekaljeni borac u borbi protiv Covid_19.Da ona nije alarmirala javnost da je situacija teška,Opća bolnica bi se jos uvijek nećkala oko prijema Covid zaraženih pacijenata.Cijenim njen rad i požrtvovnost.
Bakire jesi to ti.....kad pricas o sebiji prvo selam pa onda nastavi sa pricom
Dobar potez
Nema labavo.Opet je kako Sebija kaze.Zna zena posao.
@ramce89 vidimo da zna...unistila je sda ko cunami....pa je sad zovu ciklon bakirovca
Natjera Sebija sve da rade,haha,kraljica.I DZ,i stomatologe,i Ipeta debelog i Opcu.Tako se radi posao.Svi zasucite rukave i pomazite bolesnicima.Nije Opca bolnica privatno vlasnistvo doktora da rade samo svoje privatne bolesnike iz privatnih ambilanti.Eto.Sad radite i zaradite platu jer godinama uzimate platu ni za sto.
Nekad je ona bila ko dva ismeta.....al joj se navuklo ono najgore pa je sad dosla ko cvarak
Ne paadaj mi na maline gooro zeelenaaa aaa
Bravo za odlazeću Vladu 😂😂😂
Malinar i fadil ostadose bez texta
FADILE, KADA KRECEMO U NABAVKU
Vidi sto se Fikri smijese brkovi 🤤
Fikrete javi se , jes zavrsio to ?
Bravo za odlazeću Vladu 😂😂😂😂