Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Mater im jebem krepanu, samo palamude, kakvi planovi, sranja, samo uzimaju novce od dnevnica!!!\" Zasto vise ne naprave neku i to bar osnovnu strategiju? Zaista \"Mater im jebem krepanu, samo palamude, kakvi planovi, sranja, samo uzimaju novce od dnevnica!!!\" Zaista \"Mater im jebem krepanu, samo palamude, kakvi planovi, sranja, samo uzimaju novce od dnevnica!!!\" Ti nemaju pojma nisti sta je plan? Sta je sa nezbrinutim roditeljima? Ili sta je sa onih \"43.000 porodica bez krova nad glavom\" (u BiH)?!!! Safet Halilovi... obeca, ma ne - ustvrdi \"milijardu\" da ce obezbijediti iz \"rebelansa budjeta\". Sta bi satim poslije godinu dana? Da nije to jedan od onih na koje se odnosi \"Mater im jebem krepanu, samo palamude, kakvi planovi, sranja, samo uzimaju novce od dnevnica!!!\" Dakle Halilovic(i) - predsjednici mnogih tsranki, opcinskih i kantonalnih vijeca. Sta bi ono u SB o velikom korupcionasu?
Mater im jebem krepanu, samo palamude, kakvi planovi, sranja, samo uzimaju novce od dnevnica!!! Zasto vise ne naprave zatvor za maloljetnu balavurdiju?! Ustvari, kod nas se najveci kriminalci ladno i slobodno setaju ulicama, zasto onda jebavati maloljetnike. Jedno VELIKO FUJ!