Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nigdje u Evropi, osim u ciganijama Hr i CG, niko ne trazi tu famoznu prijavu boravka. Obicna glupost
Uvode razne mnogobrojne takse, a kako navode, radi rasterećenja privrede i poboljšanja poslovnog ambijenta ukidaju posebni doprinos za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća. Dakle uvode takse koje idu u korist budžeta federacije, a ukidaju one koje idu korist zaštite građana.
Hajde na hajr haha
KLADIONICE SDA cke Zukicu cko.zamotaj se samijom i obuci dimije
Jao šuplje. A o prostornom planu ništa
koliko para lopoviiiii....jos trebate uzeti
Ovo nema smisla ide sve u pm,hoce ova koalicija svoje ljude da postavi kao i Dino Muzura, za kojeg je do juce govori vlada bira direktora, lova ide u budzet ,sad lova sjasi murta da uzjase Muruz kurta!
jel to i za one sa dva pasoša ?
samo nabijaju poreze... "reformisti"
KAko je sve počelo ? Mjesečno se ne plati PDV na kladionice 30 miliončića. Ko igre kad narod nema prebijene banke za hljeba a kamoli kaldionice ? Stranci ! KAko ba kad ne plaćaju turističku taksu ? pa ih nema. AKo ni dalje ne bude plaćanja takse ni nakon novog zakona, šta reči, ŽIVIMO u virtualnoj realnosti, i tišu mišu !
Ja od '97 god u hrvatskoj placam boravisnu, 500 kn kazna na licu mjesta ako neces da se peglas, a kod nas tek sad se sjetili da uvode... aferim sta drugo reci, za jedno 15000 godina mozda i na mjesec odemo