Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi se igraju vlasti
Nekad su Hrvati bili ravnopravni jer su imali putovnicu i jedini su se mogli bavit svercom. Sad su ugrozeni jer to danas svi mogu.
Niko se nepita kako su usvojili budzet bez kvoruma nijedna ni stranka ni osoba nije se udostojila da prebroji prisutne i one na papiru.Bando lopovska isti ste kao i oni predhodni.
jel koja kinta planirana za obrazovanje i sport?
SDP samo naprijed.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
HDZ u Livnu vlada od 92 a dom zdravlja odnosno lokalna bonica bi se prije trebala zvati Dom za vješanje,obzirom da neliči ni na što.
Abaspahicu posavjetuj premijera da skrese plate i administraciju da bi se ispunili programski ciljevi. Ne znam samo smijes li to izustiti:-))))
od tog iznosa hrhb ucestvuje sa 1.2 milijarde....najmanje...
Tuzla radi Sarajevo se gradi. Ne mere to tako. Od poendeljka pravna drzava!
a vidi Abaspahica sto se uhljebio. sta li ce on tek da nasavjetuje premijera:-)) zapadna Njemacka nam je zagarantovana ali u k....
ČESTITAM OVI LJUDI NEŠTO RADE ZA RAZLIKU OD HDZ-A
Hrvati , bojkot Lijanovića..izdajnika..kupujmo domaće..PIK Vrbovec. Krmetina 100%
Zeznuto je kad na nesto naviknes da radis, a onda nema vise.
Ako tko vidi ZLAJU REKETASA recite mu,da ne prizna nista , kakav sud , kakav CIK,tj.SIP ,na istu foru neka formira vlast na državnom nivou, ako mu je malo neka formira tako i EUROPSKU VLADU. Vjeruj Hrvati u Mostaru za par godina ce napraviti veliku bistu na Humu kod križa u znak zahvale za HZ-HB, a Srbi u B:L ce iz zahvale sto su se napokon Srbiji priklonili na Vrbasu napraviti most s tvojim imenom! Zaboraviti cemo REKET. HVALA ZLATKO REKETASU NA DRŽAVNOM UDARU!! TITA NEMA ALI TI SI ZLAJA TITOooooooooooooo!!! Dr.Dabić bi se zabavio oko tebe steta sto ode s klinike pa ti daleko Hag!!!
koje tvrde da budzet pune hrvati - neka dobro promisle o toj recenici i neka se mane kvazi ekonomije. za pocetak - hrvati, a u ocigledno je da pricate samo o hrvatima u hercegovini - uglavnom drze zastupnicke ugovore o raznim robama i uslugama, ali se prihod ostvaruje prodajom koju ti isti hrvati plasiraju na teritoriju citave bih. (jel nikada ne bi dobili zastupnistvo nad recimo ledo sladoledom ukoliko ce se taj ledo prodavati samo na potezu citluk-vitina). od tog prihoda se izdvaja pdv, koji se naplati od kupaca, opet iz citave bih. to su naravno samo indirektni porezi, ali pdv od prodaje roba i usluga ne placaju hrvati, nego svi kupci. eh sad, momak iz livna, mozda bi trebao prvo razmisljati o tome da taj isti hdz nije uspio u 20 godina koliko je na vlasti u livnu da smanji nezaposlenost sa 80% na recimo 70%.