Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li stvarno ozbiljni? Pa odnosi između država su većinom strogo interesni. Nema tu ljubavi. Pa Dodiku je u SAD ili Veliku Britaniju zbog ugrožavanja BiH zabranjeno ići. U većini zapadnoeuropskih država takođe nije dobro došao. Ali zato je u Turskoj kod Erdogana drag gost. Zbog čega? Pa prije svega zbog dobrih odnosa Putin -Erdogan.
Da da Brkica ima obraza zatjero bi ga u tri pm
Naravno da je potrebno. Jel se trebaju stvari iz prošlosti gurati pod tepih samo da bi bili dobri sa srbijanerima koji se svakako žele secionirati?
Jesam ja jedini Bosnjak koji misli da nam ova rezolucija stvarno ne treba i da nas samo opet svadja bez veze?
Nisi, i ja sam tog stava od samog početka. Sve me ovo podsjeća na rane devedesete.
Mislim da jesi!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
dalje ruke od Bosne i Hercegovine, pustite nas više da živimo u svom na svom i sa svojima!!! prestanite sa spinovanjima, lobiranjima i inaćenjem. ima nas još koji smo još uvijek mladi a odlučili smo ostati u svojoj državi
Boli njih za Srebrenicu i za nas, malo se bacaju dimne bombe zbog genocida u Gazi
Napraviti CRNU LISTU na osnovu glasanja. Nije da mozemo nesto puno napraviti, ali makar ne moramo da se smjeskamo dok se pisaju po nama.... Svima vam se vratilo 10 puta gore!
Ma hebeš madjare, Azeri,Turci,Iran o takonto ako budu protiv onda ih treba otjerati i tri pm
Potpuno ispravno... Onaj ko bude uzdrzan, nema se vise pravo obratiti nekih 60- 70% BiH, a Bosnjacima nikako, zaboravi. Onaj ko bude glasao protiv, zavredjuje podapinjanje u svakoj mogucoj prilici.
Svijet stoji pred velikom dilemom. Kako reci istinu, a ne zamjeriti se mocnim bosanskim politicarima. Strah i strijepnja zavladali su na Zemlji.
Kad Suljagic u ime Momorialnog Centra kalkulise oko Gaze i ne želi da pozove na zaustavljanje napada Izraela na Gazu i nasumicno ubijanje djece žena. Što mu je zamjereno od nekih predstavnika islamskih zemalja. Što se cudimo što neke zemlje kalkulišu.
65 ZA 73 UZDRŽANO 55 PROTIV
Znaci argumenat je ovih sto su protiv, da nije problem monstrumski pobiti 8500 nevinih ljudi i tvrditi da je to normalno.
Nece odrediti samo odnos prema BiH i Bosnjacima, nego prema civilizacijskim vrijednostima i pravu. Jasno je zasto se Rusija i Srbija protive Rezoluciji: Rusija da bi izbjegla odfovornost za agresiju, a Srbija jer zna da se, pod stigmom Genocida, RS nikada nece moci otcijepiti od BiH...
Rezultat ako se ne usvoji rezolucija?
Kao i da se usvoji. Ništa.
Velika je sramota da pojedinci iz BiH ovako prijete drzavama koje su slobodne i nezavisne u svojim shvatanjima i odlukama.Prijetnjama i na silu se nista ne postize, kad to ti pojedinci nauce bice svima bolje.
Ne mogu da vjerujem da jos uvijek neko misli da Iran ima prijateljski odnos prema nama Bosnjacima ,uvijek su licemjerno bili odredzeni prema nama ,oruzje i pomoc koju su slali je bilo samo iz interesa kako bi svoja šitska vjerovanja ubacivali nama Bosnjacima koji smo bili uvijek sunije ,stoga im ja nikad nisam vjerovao,a pokazali su svoje pravo lice i prema Gazi .
Potpisujem svako slovo teksta
Odnosi izmedju politicara,a da narod mora nastaviti dalje, e to je neizbjezno. Na sve strane se ginulo i ubijalo,al zivot ide dalje,mora se tako.
Koliko Vucicevih botina se namnozilo to je za nepovjerovat