Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Cijeli kontinent ima krvavu proslost, a BiH je kostao desetine hiljada zivota". procitajte istinite dokaze iz tih ratnih godina Harisa Silajdzica. . .http://novi.ba/clanak/45281/cijeli-kontinent-ima-krvavu-proslost-a-bih-je-embargo-kostao-desetina-hiljada-zivota
Ustanite ....vi sto prestavljate Bosnjake Muslimane, reagujte smrdi u drzavi ,da se slucajno ne pripremate da bjezite iz drzave ...dok se ne oglasavaju ...,makar da cujemo verbalno ....!
Odredio rok, opozijija se povukla, pozicija izjavila da neće poštovati Odluku UStavnoh suda. Slijedi krivična prijava SIPiI 2016 i nkon toga ona vodi istragu protiv SNSDA odnosno koalicije i njenih zastupnika DOdika, Đokića itd. Naravno nema hapšenja, nego se prikupe podaci, pa krivična prijava pa argumentacija an sudu BiH, na koji DOdik izazi pred usijanim kamerama RTRS i izjavljuje ko drug TITO: NE PRIZNAJEM OVAJ SUD, nego samo sud svoje partije. I CRKVENI SUD !!
turska je propala samo jos niko nije javio bakiru i bosnjacima :)
RS je svetinja, nešto što bošnje ne razumiju
E jake ti svetinje , u boziju mater sa njom mozes , komotno !
Procitajte ...ovo za nauk o ustavnom sudu BiH-..! . .http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=57580
Procitajte ...ovo za nauk o ustavnom sudu BiH-..! . .http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=57580
baš me zanimaju komentari tj. mišljenja (ako ih bude ikako) sudija iz reda brastkog nam hrvatskog naroda....
Srpska strana ce od Ustavnog suda BiH traziti da Bakir Izetbegovic ne moze slaviti svoj rodjendan 28.06. jer to vredja srpski narod posto je na taj dan Vidovdan :D
HAHAHAHAHAH
Ma polako kome se zuri?!?!... svakako oni nece tu odluku postovati..?!?! Ma i smo odron da nema veceg !!!!