Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beogradska diplomatija, i dalje na fonu ideja SANU-a i politike Slobodana Miloševića, ciljano se obratila holandskoj zastupnici Int Veld, koja je potpredsjednica LIBE komiteta, direktno zaduženog za pitanja viza. No, afera je isplivala u javnost na Jeremićevom saslušanju pred Parlamentom. Ladford je Jeremića optužila za neiskrenost, a lobiranje istakla kao \"dokaz da Srbija ima egoističan pristup i da nije iskrena kada govori o regionalnoj saradnji\". Ladford je, kako se može vidjeti iz prepiske mailovima, zbog Pekićevog lobiranja protestirala i kod Ministarstva vanjskih poslova u Beogradu. S druge strane, Jeremićev istup u EP-u, obilovao je diplomatskim gafovima i izazvao je pravu buru. Šef srbijanske diplomatije našao se na udaru teških pitanja članova EP-a o Kosovu, Ratku Mladiću i Srebrenici. @O OVOME G-ine INZKO ZASTO o TOME SUTITE??? DAJTE jednu JAVNU izjavu! BiH4EVER!
\"\"\"Odgovarajući na pitanje da li je uključena Rusija, koja je izrazila velike rezerve prema butmirskom procesu, visoki predstavnik je odgovorio da je ruskom ministru inostranih poslova Sergeju Lavrovu prošle sedmice rekao da ustavne promjene neće biti uslov.\"\"\" @1-sta ima krvava rusija da se mijesa u unutrasnju politiku nase drzave 2-genocidna tvorevina MORA bit uKINUTA il NEMA odlaska OHR-a iz nase zemlje 3-sve zrtve ruske i srbske krvolocne kilektvne histerije etnickih ciscenja,barbarastva i ubistava TUZIT ih i TACKA! HEJ BOSNJO PROBUDI se i TUZI dok ti nije kASNO! Sve u svemu G-ne Inzko nesto nam svi zajedno pripremate NOZ u ledja sve mi vise i vise S***i na THE CONSPIRATION,jel tak za unistenje Bosne i Hercegovine! GENOCIDNA tvorevina je NAJVECI poraz DEMOKRATSKIH drzava koje vi predstavljate u svakom pogledu! BiH4EVER!
Može li još malo manipulacije naslovima, korištenja gluposti tipa \"mladić\" skočio, \"mladić\" lajao na zvijezde ne bi li bilo još klikova? \"Odluka o zatvaranju OHR-a u februaru\" i \"U Februaru odluka o zatvaranju OHR-a\" nije isto... No, vi to već odlično znate... Jeftino...
uljuljkana slatkim snovima, evropa pada pod tezinom nove zeljezne zastave... tema za razmisljanje citateljstvu - zasto je prva evropska dama obiljezavanje pada zeljezne zastave docelala u sauni uspavana