Miro Zovko, Ustavni sud RS
0
"Odluka o zahtjevu Bošnjaka 31. januara"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uu al se mošnje zahebašeeeeeeee
zlajoglu ce zapecatiti 24%. zivjela hercegbosna, a vi sebi lomotno uvedite serijat na ostatku
\"Današnjoj posjeti džamiji Slamiji prisustvovali su i predstavnici Grada Banje Luke, a šef Odsjeka za nacionalne manjine i vjerska pitanja Vladimir Ćukelić najoštrije je osudio ovaj vandalski čin. \" hahahaha ovo je naj jace muslice posjetio sef odsjeka ZA NACIONALNE MANJINE . SPD SPD SPD hahaha daleko ce vas SPD i zlajoglou odvesti
Tim činom je Dodik pokazao eksplicite Lagumdžiji ono sta on radi od Hrvata u Federaciji!Jedini Dodikov problem je sto nije mogao naci Izdajnika koji se pise Musliman/Bošnjak pa da ga Instalira kao Jurišić ili Lijanović!