Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ocigledno da je Covic Ruski trojanski konj.
Kako ne zaboravi dici placu
J.b.m. li ti Josipe NANU
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
juzni srbi iz hercegovine kvazi hrvati
Pa ja mislim da bi ga njegov partijski kolega i ministar pravde Glupesa trebao opozvati sa funkcije i pozvati na krivicnu odgovornost.Taj debil je u zadnja 3 mjeseca samo svojom ne odgovornoscu bukvalno izazvao bespotrebnu politicku krizu u zemlji a za koju uopste nije bilo potrebe i usporio rad te komisije oko BIH kretanja u NATO
Pa ko je ovdje lud vise . Oni nam ko ne daju u Nato a mi bi ko isli. Samo se natezu jer nikom to nije u interesu. Ni Nato ni Eu jer ne bi mogli vise krasti i korupcijom se baviit i to sistemskom korupcijom. Eto za koga ste glasali narodi moji .
Svakim danom se sve više UVJERAVAM da živim u APSURDISTANU !!! PRAVNA DRŽAVA MRTAV KONJ !!!
mirsadglupovic@ to su jarane uređene države koje nisu imale sukobe zadnjih 70 god. A mi se i dalje hoćemo da dijelimo, stvara se totalna negativnost, nacionalizam i mržnja, lopovluk i kriminal cvjetaju i radi se na rušenju BiH i zato moramo u NATO - da bi se prestalo sa ovim glupostima i da bi išli naprijed! E zato drug moj! Pun je narodu k.... vise ovih gluposti dok se politička stoka na ovome bogati!
Najbrojniji narod su Bošnjaci - ima ih pola u BiH i trebaju imati pola najjačih funkcija! Bakir je glupan dao sve najjače funkcije Hrvatima - finansije, NATO, EU integracije, Ministarstvo pravde, vojska i sl. Jest glup lik u pm.!
Zatvor!!! I stavite na tu funkciju nekog Bošnjaka jer ovi non stop opstruiraju!!!
Jel to HDZ kadar?? U svakom slucaju otkaz i kazneni postupak, odmah!
hebem vam mater fasisticku
Baš me zanima tko je nadležan za to da se pokrene postupak te dotični odgovara za postupak. Možda će i taj " zaboraviti " šta mu je posao?
Svi Hrvati su nasi najbolji prijetelji, al' u k urcu!
Kako moze takva vazna odluka stajati cetiri godine i da niko u vlasti ne reaguje? Cekali cetiri godine da kazu narodu da je odluka stajala u ladici cetiri godine? Oni su svi skupa u dogovoru. Ne moze jedan covjek biti kriv zbog toga, kad ima koliko hoces drugih odgovornih koji su trebali odmah nesto poduzeti. Kakav je sad ovo cirkus?
@politika.je I sta su cekali cetiri godine? Sto odmah nisu nesto poduzeli?