Rasprava o Špirićevoj odluci
0
'Odluka o smjeni Halilovića ishitrena i nepotrebna'
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jakog ministarstva i jakog ministra u P.M :)))))) da se smjene gotovo svi ne bi bilo velike stete. Dapace ova zemlja bi lakse funkcionirala bez i jednog ministarstva. Vlasima se moraju blokirat poslovi i priliv sredstava koje oni koriste u njihovoj histeriji prema Bosnjacima. To je jedino ministarstvo koje bi imalo svrhu na drzavnom nivou. Sva ostala treba da budu ili na Federaciji ili Kantonima.
@brdo sto je najgore da toje da tihic fino ide uz spirica...a kad vidis malobrojnih komentara oNDA znas sto spiric stavlja svoje krvave pijune na kljucna mjesta!Zeljko Komsic,Silajdzic i svi Patrioti trebaju JASNO i GLASNO stavit do znanja da spirica treba skinut s vlasti jer on upropastava demokratski drzavu i narod!NEMOZE mi niko dokazat logicno da su Bosnjaci bili TOLIKO ZASLJEPLJENI i GLIPI i da izaberu jednog srbina genocidasa na ovakvoj vaznoj funkciji?pa ko moze vjerovat hinjskoj krvolocnoj zvjeri??? Svi Bosnohercegovacki politicari a i gradjani trebaju kolektivno napisat pismo G-U Inzku i pitat ga ZASTO dozvoljava da jedan NEPRIJATELJ drzzave BiH-e i dalje bude na vlasti kad na SVAK moguc nacin radi protiv drzave,njenih institucija i blokira reforme,STAVLJA na kljucna mkesta svoje krvave spijune i pijune,skida Bosnjake i Hrvate s kljucnih mjesta da bi poslije mogo MANIPULIRAT i RADIT protiv BiH6e u korist nacistickog srbizma i ideologije o vleikoj srbiji!BiH4EVER!
sta je to spiric doio komandu od mile ronhila da pocinje polako istjeravati Bosnjake sa funkcija,spiro ti davno treba da se maknes iz vlade