Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji cirkus
@mrAdil Najveći cirkus je ipak da je predsjednik jednog entiteta u Bosni i Hercegovini na američkoj crnoj listi :)
Nrma veze sto je stavljena van snage zbog nekih pravnih zackoljica, tupan je znaci toliko ljude gnjavio da su ga proglasili nepozeljnim ko psa lutalicu!
Šta je bilo sa izvršenim URBICIDOM ?? Jel i on stavljen van snage il se nastavio još žešće, beskrupuloznije i kriminalnije kao u opštini centra gdje su radi dva ubsitvadirektori gradilišta dobili po 2 godine zatvora, koje će im platiti Bakir , da ostanu na slobodi ? ONO KAO RADILI SU ZA NJEGA JER JE ON VLASNIK TE ZGRADE ?
KAd je riječ o URBICIDU Bakir je MASOVNI UBICA SARAJEVA !
Ko odlucuje o sudbinma ljudi. ovo ti je Demonnkratija.
Vrati se Dino sve ti je oprosteno
Od kada, to od momenta kad više nije član SDA, ako zbog toga nekom praštate i zaboravljate sve što ste pisali prije onda to govori više o vama nego o onom o kome pišete.
Od nepoželjnog do heroja, kakav vrtoglavi napredak u karijeri za samo 2 godine... bravo.
Pa ovo je samo dokaz da oni prvi očito nisu ni znali šta je urbano, a kamo li da su znali šta je urbicid. Čovjek im napravio cestu pa onda vidjeli da je ipak bio u pravu i da su se malo "zaj..ali" pa ispravili grešku Petra Ilića iz Ilijaša. Ali za izvinjenje i ispravku nikad nije kasno, e još kad bi i klix malo više vodio računa o "svojim objavama" gdje bi nam bio kraj.
Adem Minobacac
Ima papir da je seljačina
A ti si stručnjak za seljačine pa znaš, vjerovatno živiš sa seljačinama pa ti onda svi izgledju isto kao i tvoj odraz u ogledalu Tama3333. Samo nisam znala da smo počeli za premijere da biramo "mistere" i da je to presudni faktor u odabiru.Šta onda da kažemo za Crnadka, Ivanića, Dušanku Majkićku... pa nema kraja ovom nizu mistera i misica u našoj vlasti.
Citat iz jedne knjige: U prostoriju uđe namršten čovjek, mrka pogleda. Spojile mu se obrve i sve kao da frkće i frkće. Hoda po prostoriji, nešto muči. Sagne, pa digne svoju četvrtastu glavu sa pojakim zulufima, a istaknutom donjom vilicom odvaja usne i hoće nešo da izusti. Sve bi iznio svoje mišljenje al' ga strah mišljenja drugih. Bori se sa mislima, svjestan svojih krutih stavova, a škiljavim očima seljaka prevaranta, odmjerava situaciju.
A, ti izgleda pročitao samo jednu knjigu. Proširi malo vidike, zar ljude ocjenjuješ po izgledu na nekoj fotografiji, e onda si stvarno površana osoba ,a gdje je ona "Nije se rodio tko je narodu ugodio" ili o "ukusima se ne treba raspravljati" a možda tebe saim_adka najbolje opisuje "Glupost se ne može dokazati jer je ona proces, a ne akt" A.Isaković .
Mjau
Jako bitan događaj u hiljadu/tisucljetnoj povijesti Bosne.
Šta je blosa izvršenim URBICIDOM ?? Jel i on stavljen van snage il se nastavio još žešće, beskrupuloznije i kriminalnije kao u opštini centra gdje su radi dva ubsitav direktori gradilišta dobili po 2 godine zatvora, koje će im platiti Bakir , da ostanu an slobodi ?
ebo vas on. TELEĆA VUGLA !!!
haj ba od ove perse do one perse. al Ilijas nek odluci