Složena politička situacija
0
Odluka o kongresu SDA do nove godine
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kongres treba održti kao sto to nalažu akti stranke. Ne razumijem zasto sad Tihić hoce promjene. Jedini je razlog sto nije siguran u svoju ponovnu pobjedu. Ne samo da se mjenja predsjednik, predsjednistvo i GO već se mjenjaju svi organi kako općinski tako i kantonalni. Treba održati kongres i tačka. Nemojte previtilakrdiju od najače političke partije u BiH!
\"poklat\" ce se radi vlasti na kongresu.Tihic hoce, Izetbegovic hoce - ne zna se koji je gori .
Ovako ste skevtali i pred opstinske izbore,sad su vasi kriminalci jos vise naorali,sami sebe eliminisu s politicke pozornice,nije vam potrebna SDA.
sad ce se oni izmedju sebe poklati oko pozicija,para, fotelja i preduzeca kojih je sve manje a sdp i sbb ce polako preuzimati i ucvrstiti vlast sa svojim partnerima. klix ce vjerovatno stajati kao i dosada na stranu tihica
CUVA SULJO FOTELJU SVIM SREDSTVIMA :-) DEZERTER KOJI VOLI DA VLADA.
pozvao bi sujejmana tihica da nam objasni kako je uspio od budzetske plate kupiti stanove sebi i sinu i je li bio \"sekretarica\" u izdajnickom fikreta abdica u rijeci? zasto je pobjegao u njemacku kao vojni obveznik ne zeleci braniti domovinu? posebno bi pozvao asima sarajlica i pitao kako je izbjegao (krivicnu) kaznu za nanosenje teskih tjelesnih povreda kada je mortus pijan izazvao saobracajnu nesrecu? upitao bih i sadika ahmetovica zasto je uhapsen i je li ucijenjen zbog seks - afere sa malodobnom romkinjom, i zasto je pljacakao porezne obveznike na laznom prikazivanju trosenja benzina? pitam i bivseg ministra odbrane muhameda ibrahimovica je li ga imalo sramota sto je ojadio budzet primajuci basnoslovnu penziju kao lazni vojni penzioner i kada ce vratiti pare koje je na taj nacin otudjio iz budzeta od gradjana?pitam i nestasnog salmira kaplana da li su porezni obveznici platili popravku sluzbenog automobila kojeg je slupao vozeci ga van radnog vremena..
gotovi su!
ne smijete ni odrzat kongres, zato sto vise ne bi imao podrsku ni svog clanstva
Ovu su davno postavljena vrlo jasna i konkretna pitanja Sulejmanu Tihicu, a na koja on nikada nije dao odgovore: o sramotnom, nemoralnom i kaznjivom dezerterstvu, basnoslovnoj i nejasno stecenoj imovini, dokazanom nepotizmu, poznatom radu u stabu osudjenog ratnog zlocinca Fikreta Abdica, bezobraznim i provjerljivim izjavama u agresorskim medijima kojima predlaze podjelu BiH, vrlo jasnom i bez ikakvih dokaza optuzivanja heroja odbrane Sarajeva...
Sastanak lopova i ublehara, previse je to lopovluka na jednom mjestu!
Dzaba vama i 10 kongresa, vi ste propali ko zeton! Pomirite se napokon sa sudbinom i dopustite ljudima koji to znaju da vode posteno i casno ovu drzavu.
SAMO DA VAS NAPOMENEM DA SAM JA BIVSI PROVINCIJSKI KOMUNISTICKI TUZILAC, RATNI VOJNI DEZERTER I NEKADASNJI SARADNIK U IZDAJNICKOM STABU OSUDJENOG RATNOG ZLOCINCA FIKRETA - BABE ABDICA. IMAM MNOGO NEKRETNINA U SARAJEVU A JEDNU SAM UPRAVO PRODAO ZA VISE STOTINA HILJADA MARAKA U STROGOM CENTRU SARAJEVA. SVU SAM RODBINU \"UHLJEBIO\" NA BUDZET, CAK I SESTRU RUZMIRU. I SVE SAM TO (KAO, ALI MALO SUTRA) STEKAO OD BUDZETSKE PLATE (IAKO NISAM GLASAO ZA BUDZET, A PRIMAM BASNOSLOVNU I NEZASLUZENU PLATU) I NA LAZNOJ PRICI O PATRIOTIZMU, IAKO VI - GRADJANI BIH ZNATE DA SAM IZDAO BIH I POBJEGAO U NJEMACKU GDJE SAM KOMANDOVAO PRVOM MINHENSKOM POBJEGULJSKOM BRIGADOM I IZ KOJE SAM IZASAO SA CINOM GENERAL - MATICARA. VAS SULEJMAN, BUDZETSKI PATRIOTA KOJI JE NA GRBACI POREZNIH OBVEZNIKA POSLJEDNJIH DVADESET GODINA.