Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca 1,6KM, odrasli 3 KM i to je plafon.Količina će visoko nadmašiti kvantitet i elitizam.
5 KM . MAX
Mogul samo jednu stanicu, izać ću musafam'
Mogul samo jednu stanicu, izać ću musafam'
Petak maksimalno da svi mozemo otici na trebevic,i a vikend karta da bude 7 ali da sa njom ides tramvajem i trolom. To je realna cijena ,i uvijek je bolje imati 10000 voznji po 5 km nego 1000 po 10
Bravo jeste,al problem je što naši Ublehaši imaju 5 minuta škole i veliki odmor,i oni gledaju da uzmu pare nabrzinu.Možemo staviti recimo 7 KM za domace,7 Eura za strance.Nemože tu niko ništa reci,nismo u EU,nikakve sankcije
Da nije previše 10 osoba u jednoj gondoli , još ako se kakav seljačina nadere sudžuke i žešće onda će bit veselo do vrha .
vikendom 6 povratna ostalim danima 4
@thea a brate cener za 8 minute voznje..pa nije roller coaster..
Moja prognoza, 7 KM za odrasle, 5 KM za djecu, 10 KM za turiste, ali to nije moguće zbog toga što se mora usvojiti jedinstvena cijena. Sve su šanse da će biti cener za sve.
5-6KM maximalno, ako stave 10KM rijetki ce se voziti.
Cestitke vladi i gradu Sarajevu.
RULOF RULOF RULOF RULOF RULOF RULOF
koliko je da je puno je na platu od 500-600km
Od SDA zahtjevamo da napusti političku scenu, sva javna preduzeća i političke funkcije koje su razgrabili. Kada to uradite tražite oprost od građana, jer ste do sad uništili živote 30 generacija i perspektivu za još toliko.
Vožnja od 8 minuta ne bi trebala koštati više od tramvajske karte .....
Pa nije bas isti dozivljaj voziti se tramvajem i zicarom iznad grada
@izKrajinesam2 Tačno da nije....u tramvaju je prava avantura :)
PRIKAŽI ODGOVORE (16)