Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato u kafićima ljudi bez maski na pola metra, čovjek na čovjeku, a djecu ste nam uzeli maltretirat da moraju maske nositi i pored razmaka između klupa. Šupci odvratni kako vas nije sramota.
@Gora pa kad hoces da bude viđen i ides u krcate kafice, idi u ove poluprazne
@Gora zato sto u kafic ne moras ici a i kako mislis da pijes kafu sa maskom? Sta ako neko pokupi virus u skoli i virusom zarazi roditelji ili nekoga drugog? Maske se moraju nositi i trebaju da budu obavezne.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Usraste ga i vi sa željom da nadmašite obavezu nošenja maske na otvorenom. Još smo da uvedete obavezno nošenje maske i tokom Online nastave
@tropica ja se zalazem za obavezno nosenje maske vani. Ko god nece neka bude kaznjen ako treba sa 10000 KM. Ovcama trebaju pravila kada nemaju mozak da se samostalno paze.
O cemu mi pricamo ovdje? Kako su mediji izvjestavali mi bi trebali do sad svi pomrijeti od korone. Nitko masku ne nosi a nista narocito se ne dogadja i sad bi vi zbog cijelog ovog vjestackog ludila narusavali zdravlje djece. Budale ostavite djecu na miru i dopustite im da se obrazuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je djeco. A kad odete u trgovinu skinite maske kao i one tete što vam kašlju u facu. Kad odete sa mamom i babom u kafić isto skinite maske maske, pa jeo' to niste u skoli. A kad dobijemo one naručene vakcine biće bolje svima. Izdržite.
danas ce javiti Dino spasilac koji ce ponistiti ovu odluku..
A ja mislila oni se bave podizanjem kvalitete nastave
Roditelji dragi, epidemija je. Strpite se, ne razumijem otkud ovolika zelja da se po svaku cijenu djeca strpaju u skolu a nijedne vakcine nema u državi. Jedva čekate da uvalite vlastitu djecu nastavnicima jer ne možete s njima.... Moje dijete je jedva zivu glavu izvuklo zbog covida....a tri člana porodice izgubila život. Strpite se, proći ce i ovo..
OVO JE ZA DEMONSTRACIJA!!!!
Ovo ni zivotinja ne bi predlozila ,serem se svima na diplome..u ministarstvu..i jos da mi djecu maltretira jer nastavnik nije znao prenijeti znanje online djeci .pa da ga pismeno provjerava..neka mamu svoju provjeri da li je u klimaks usla...naserem mu se u usta
Ovo je klasično prekoračenje ovlasti pa niste vi ni krizni štab, ni ministarstvo zdravstva. Ustvari to mozete objesiti mačku o rep. Gdje je zakonsko uporište da vi izdajete naredbe i koje su sankcije ? Izbacite će te djecu iz škole ?
E cuj ekspertne vlade KS, djeca u skoli ispod 6 godina ne moraju nositi maske. Haloooo otkud djete od 5 godina u skoli.
Idioti
Odgovaracete jednog dana za ovo. Djeca nisu kriva da im ovo radite.
Ovo je za demonstracije!!!!!
Nevjerojatno, idioti morbidni !!! Nadam se da će ubrzo doći vrijeme kada ćete odgovarati za ovaj zločin. Stoko brđanska, stavite brnjice ovcama i kokošima kada se budete družili za vikend.
@IvanaKrndelja OVO JE ZA DEMONSTRACIJE!!!!
Neka. Što više i kome više šutite, roditelji?! Sutra će vam djecu odvoditi u kampove na prinudni rad a vi ćete i dalje šutiti.
Virus ne postoji. Pustite djecu normalno da zive i igraju se. Ogrijesit ce te se o djeciju radost
@AllesAdminsSindDumm Ja izgubih mamu i tetku u 30 dana od tog virusa što ne postoji
Ima li iko u ovoj prokletoj tvorevini sa zastiti djecu,starce i nejac ili cemo mirno kao cukice pialuano gledati kako nas unistavaju korak po korak. Odma da se zaustavi nasilne nad djecim i starijima.. odmah!!