Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da shvatim kljusine koji daju svoj glas Radoncicu I SBB...
Znaci sve je u parama. Gradjani su tu smao da se uzimaju pare od njih a nista da im se ne vrati. Zasto dajemo porez uopste....
Koja je to samo oruzana bagra, pa Bože ima li te više. Spusti se na zemlju da vide ove ublehe ko je glavni na svijetu.
Tesko narodima ovdje dok ih budu mafijasi, lopovi i hostapleri svakojakih vrsta predstavlj ali i vlast drzali.Imamo zato hucerasnji primjer Teslica gdje mafijas Laktaski vepar sa svojim dupeliscima zeli ovladati sa jednom od najperspektivnijih opcina u BiH.
SDA stvarno nije normalna insistira na vlasti "preko koljena" u Zenici ce napraviti shranje zestoko ! Ako sa Fahrom i Kukicem vlast naprave ima da budu pobjednici u manjini jer HDZ i SBB i PDA ima da raku pripreme za sekundu. Bolje da su otisli u opoziciju ! Bakir je od Kukica umjesto poslusnika napravio pregovaraca koji mu radi o glavi !
Fadil zvani tenderas..