Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ce mi trg Alije ? Sta je on to uradio za ovaj narod , dao Srbima 49% drzave? sludio ga ? raselio ga ? slao tudju djecu da ginu dok je svog cuvo u trezoru ? da mu sad ostavstina ne moze vakcine za narod da nabaci ? nema Alija nikakvih zasluga za trg! dajte Izetu Nanicu ili nekom pravo BiH biseru!
napravio islamsku dinastiju , sin sef stranke snaha sef zdravstva ?
@gooUser1616189730 Ni ja nisam neki ljubitelj Izetbegovića, ali kako bi ti smetao njegov trg, a ne smeta ti trg Petra Kočića, inače velikog chetnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bravo! Ono je bio katastrofalan prijedlog trga! Nikalva ideja, nikalva cjelina, podzemna garaza u najatrozijem centru grads, dno dna! Ovp treba ici na medjunarodni konkurs i neka se ponusi najbolje rjesenje od strane renomiranih arhitekata, a ne da jedan opcinski nacelnik sam crta i odlucuje kako ste - na najvaznijem trgu u drzavi!
Kako sta* nikskva*
Nebih ni ja prihvatio ovaj nacrt, izgleda kao da je dijete crtslo ovo na slici
Radi se o izmisljenoj, tz. istorijskoj ličnosti. Taj Alija nije ni postojao. Sve je to teorija zavjere. Radi se o iranskom spijunu, kojega su postavili pid tim modnim imenom, da isprovocira rat u centru Jugoslavije.
Jesul sad opet hrvati krivi
Bravo! Ne damo park.
Da se radi o karađiću ili draži možda bi i prošlo.
Ja mislim da bi Sarajlije trebale biti Izetbegoviću itekako zahvalne jer je žrtvovao Srebrenicu i hiljade srebreničkih civila da bi danas oni slobodno hodali po Sarajevu.
Dobra odluka za grad i građane. Hvala Faruku,
tu bi sjeo trg ante pavelica ko budali samar.
Prvo vratite zgradu Ekonomskog Fakulteta vlasniku, a isto tako i Crkvenu Avliji đe su sada ove komunističke biste
Alija poklonio pola drzave ljudima koji su mu pobili narod, sta reci koju poruku poslati
Trg Alija Izetbegović nek se napravi ako BiH nebude više podjeljena država. Ako bude onda je i on imao udjela da bude podjeljena.
i tito je ima spomenike pa sad se sprdaju
uzas sta rade od gradskih sredina, ovo nije slucaj samo u Sarajevu nego i u vecini drugih gradova i opstina... unistavaju zelene povrsine i udaraju beton, valjda vuku komplekse iz pripizdina iz kojih su sljegli... opjevao Rambo Amadeus davno..
Zašto da se zove AI? Zašto se ne zove Trg svjetlosti, Trg mladosti, Trg života, Trg multikulturalnosti (tu je i onaj spomenik multikulturnom čovjeku)? Kad se pogleda unazad, omjer koristi i štete od Alijine politike od 1995. ovamo ide u korist štete.
Bravo!