Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA UVESTI TEST ZA POLAGANJE KAKO SE PONASATI U GRADU, KAO PRVO KOD NAS 80 POSTO VOZACA NEZNA STA TREBA RADITI KAD IDE HITNA ,VATROGASCI ILI POLICIJA U INTERVENCIJU ???????
Stari Grad i Centar se još dobro drže kakvi su Novo Sarajevo i Novi Grad. I naravno, ne mogu a da ne apelujjem na sugradjane i vlasti da OBRATE PAŽNJU NA NESTAJANJE ZELENIH POVRŠINA U GRADU!!!!
Naravno sad nase vrijeme dolazi, dosta ste vi papci govorili sta i kako treba sad vracamo gradu njegov gradski izgled, ne mozemo od grada praviti selo, zelenilo je na Bjelasnici i po planinama a ne po trotoarima. Samo ste vi htjeli svojim okicama ugoditi zeleno, niste navikli na boju asvalta.
je li iko od nadležnih vidio kaka izgeldaju nove ploče koje se postavljaju? ponovo nova boja....samo je veličina ista
sad još samp to i uradite!!!!!!!!
hahaha...cuj uklanjanje zelenog sloja... SDP doso na vlast i uklanja zeleno, mozda i travnate povrsine betoniraju, bodu im oči :)
glavni grad protektorata
Grad je prljav! Užas! Tek kada provedete par dana izvan grada, kad se vratite shvatite koliko je prljav! Smeće sa svih strana viri, ulice pune prašine i kamenčića! Katastrofa!
To je trg Oslobođenja-Alija Izetbegović, a ne samo njegov trg. Tako piše i na tabli na samom trgu. barem je pisalo kada sam zadnji put pogledao.