Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo vijest, dodjite u moju mahalu pa da napravimo neki serijal dokumentaraca....
ovo samo kod nas ima.. sve nam je u raspadu..
hoće to kod nas...
Dobro je da nije cijela zgrada.
tako je to kada izaberu "najpovoljnije" u narodu poznate kao najjeftinije izvodjace koji jos od dobijenog posla moraju nagraditi sve I svakog
Uvedite kao u EU da se placa kazna za stanove ( kuce ) koji ne maju fasadu ili je fasada stara, ionako svi kukaju kako su nam zakon kontra EU a ovaj bi uljepsao grad a i bio bi sigurniji :)
Joj "franjevca" što se naljutio. Kombinacija nepismenštine i seljačkog bijesa. Znači, država se počela i doslovno raspadati. Ajde, nek` je više počelo.
De dobro. desi se. Štaš. Shit happens...
Uf,za dlaku!
cuj turiste...kake turiste ba... nafuravate narod bez veze....nema nidje nihkog a vi serete li serete.....ljudi zalutali jwer nehma dobrih znako ili putokaza na putevima pa kad su vec u srajevu ona i stanu nebi li ih lopovi idjeparili i onda idu...kaki turisti....nejebi te si sami majke ba...seronje jedne