Komentari (358)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje ostati kao pravi domoljub i raditi kao ljekar za 1000km. Pustiti da te j.e b.e. direktor koji ima 5x veću platu i koji je direktor samo zato što je politički kameleon. Pustiti da te j.e.b.e. vozač ili tehničar sa šestomjesečnim kursom, koji je zaposlen jer dobro maše zastavama na predizbornim skupovima. Pustiti da te j.e.b.u. podmitljive i nesposobne kolege koje će ti uzeti specijalizaciju ispred nosa jer su bili na posterima u toku predizborne kampanje.
I na kraju, pustiti da te j.e.b.u. pacijenti, samo zato što i njih svi redom j.e.b.u. pa su željni da i oni nekog j.e.b.u.
@hamo.bonaparte joj hamo svaka ti je zlatna ☺
"Zdravstvo u BiH najgore je u regionu, što potvrđuju podaci Svjetskog ekonomskog foruma, prema kojem je BiH od 134 zemlje na 89. mjestu, daleko iza Srbije, Crne Gore i Hrvatske". http://vijesti.ba/clanak/93379/zdravstvo-u-bih-najgore-u-regionu Jos nas je i ILO svrstao kao jedinu zemlju u Evropi zbog broja nezaposlenosti u rangu sa Africkim zemljama. Pametnom dosta! Idite dragi ljudi dok jos imate prilike jer ovdje nikad nece biti bolje sa ovakvim politicarima!
pa ko je otišao u drugi dom zdravlja zna na šta to liči...
@mattfull Nemoj da ti sultanija pošalje SIPU na vrata u Alice Springs ili Mt. Isa-u 😂 Da te dijagnozira kako sama sa sobom pričaš🤣Big kiss and bear hugs❤️🍷
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Njemackoj , do kada sam zivio prije 20 godina je i tada bilo jedna trecina ljekara stranci. pogotovo opsta praksa . Tamo fali svega , 2 miliona slobodnih radnih , prema Arbeitsamt , mjesta koje ne mogu ispuniti . Svaki 10ti policajac fali, 2,5 milioa prekovremenih su imali prosle g. a za 4 godine ce im faliti svaki 5ti policajac. za 12 godina do 2030 ce im faliti cak 130,000 ljekara , m,milion medicinara, oni su propali to nikada ne mogu nac. Ono 80te i ranije, nekad bilo sada se sanja.
odliv mozaka
doci ce vrijeme kada budu ucili Bosanski da rade u Bosni.... Ajd' sad, samo ismijavajte...
e to ce sigurno doci kad buduu trebali snimat horore po nasim bolnicama kad odes u bolnicu ko u horor filmu
Normala. Jednom se zivi. Ali ne trebate svi da idete u Njemacku. U Norveskoj jedva cekaju zdravstvene radnike a nove bolnice se otvaraju na sve strane.
Pa sta je ovo, nece me imati ko lijeci, moracu konzumirati naninu alternativnu medicinu, ima mali vrt iza kuce, ima i za sidu lijek!
..taman da imamo sta jebavat kad odemo doktoru
Sad će nam SDA dat još jedan patriotski članak neke žnj trebe iz Kanade koja kuka kako je bolje u Bosni nego u Kanadi pet puta
@kraftwerk al nemamo para
Šprehen zi deuč? Jaaa... Habe ajne klajne matematiše problem... Kajn Geld... Hilfe bite...
aber habe ich eine susse schlange
Čaj od ambrozije liječi sve bolesti 😂
Dolaze četnici i ustaše na klix i nagovaraju bošnjačku djecu da idu iz BiH, ali glupaci im lajkaju komentare!
hahahahhaha genijalni sda botovi, jači ste od đona kliza
@sdaEmbrio Dok ti ovdje pišeš, SDA vodi državu, a mi ćemo dalje da vodimo državu a vi ćete da pišete pa bujrum ili iz BiH ili iz inostranstva, cmok :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragi naši doktori vodite računa prilikom bježanije sa KCUS-a da učite njemački kod priznatih firmi, čiji certifikati važe u EU, ali i u USA.
Kada bi ste recimo htjeli provjeriti da li su vasi podaci na popisu 2013 korektno iskoristeni i predstavljeni , to ne mozete jer vam BIH nece dati te podatke. Cak su o tome donijeli i zakon. A sve u cilju onemogucavanja omladine da ode u Njemacku.
Plemena iz BiH svugdje mogu bez problema živjeti skupa u tuđoj zemlji samo ne mogu u vlastitoj. Mogu i u BiH, ali ih nacionalana bagra ubjeđuje da ne mogu.
@sae540 Tačno još bi dodao samo da u stranim zemljama prvo si Amerikanac, Englez, Francuz, Italijan itd. pa ti privatno budi šta god hoćeš i poštuj zakone i pravila te države, a ne da se prebrojavaju krvna zrnca kao u BiH. Kada bi neko pokušao da to uradi kao kod nas prvo bi ga pitali da li ga je neko natjerao da dođe u tu državu i da mu niko ne brani da ode ako mu se ne sviđa.
HAhahahahha idite raja idite, nemojte slušat ove poturice koje viču aaa braća turci, aaa arapi nam prave džamije, aaa došli arapi cvjeta turizam... pusti šupljak ba i prihvati se njemačke, tamo nema religijskih prepucavanja i uveličavanja, to što si zadrži za sebe.
Bake oslobadja radna mjesta da ispuni obecanje o 100.000 novih zaposljenja