Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi naše halal patriote rekle "haram je ići i ostaviti din dušmaniu ognjište"
Koje preseravanje.Drkanje mozgova tačnije.
Čuj šuplje, želimo li da ovako izgledaju naši domovi?! J...se meni kako će mi izgledati dom, ja neću da ostanem ovaj zadnji
Ostace uhljebi na drzavnoj sisi,pokoji situirani koji se snasao i hamelj koji ne vrijedi trenutne plate koju dobija !
@pama Ne pricaj gluposti. Evo ja ne pripadam ni jednoj navedenoj skupini, a jos sam tu. Da je lako nije, da se lomim na poslu ima i toga, ali jednostavno ne bih mogla podnijeti da ne vidim svoje najmilije kad god pozelim, da se cujemo telefonom i vidimo jednom godisnje...previse ih volim da bih otisla...eto zato sam tu i gledam svu ovu nepravdu oko sebe. Zato pazi sta pises.
"Inicijativa za kolektivno iseljenje". "Pozivamo sve zainteresovane visokoobrazovane mlade ljude (njih najmanje 100) da se prijave i zajedno zatraže vizu od države po izboru". Takav video nama treba !!!!