Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bord, ruksak, malo narezat kosanovica, rakijica, termosica caja, bord uprtit i u duboki snijeg. Nema nista ljepse na svijetu.
super divno krasno za vecinu luksuz pod nosom :(
ma kakva planina,kad igraju spanci,italijani 2 njemca par francuza belgijanci,lezi i txt lagano saltare
Sve ovo divno izgleda i prlijepo je. Bio sam na Bjelašnici jučer, ali doci gore i parkirat se to je premija-lutrija. da te neko posluži to je kladionica. popet se na vrh sa žičarom to je strpljenje. pa izgubio sam parkirajući, dok posluže, dok dože žičara minimalno 4 sata , od toga možeš baciti 4 žice.
Jahorina nas ne interesuje...
Kad god sam otisao gore, cim padne mrak cujem cetnicke pjesme i gusle...ne smijes zanociti, zato dok se ne oslobodi ne idemo gore..