Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji preko 70 državnih agencija na budžetu BiH. Postoji čak i Agencija za označavanje državnih granica BiH. Jbt ko da smo Rusija, a naše granice možeš biciklom obići za 24h.
mislis 70 uhljebljenih agencija
U Agencijama se basa 'napate'. Dodji kad hoces na posao, otidji kad hoces...i smisljanje kako provesti dan na poslu.
@Krkica opis posla: gledanje u sat do 16.00h.
Nece valjati ako se ugasi Kontrolni laboratorij za lijekove. Onda ce nam svakakvo smeće ulazit. A mozda to i hoće, svakako narod ko stoku tretiraju, jos samo da nas potruju
Covjece, ova vlast gusi bas sve...
Imam prijedlog, vrlo jednostavan. Ukinite odjeljenje koje se "brine" o medicinskim sredstvima, i uzmite si lijepo te zaposlenike da rade nesto korisno! tamo nikakve koristi, osim sto slazu papire koje uglavnom ne razumiju...
GASI AGENCIJE UHLJEBSKE!
Eheee... DA je nestasica samo citostatika. Da se javno zna cega sve nema od lijekova, autobusi, tramvaji, kafici, sve redom bi bili prazni. Roditelji ne bi djeci dali da idu u skolu.
Budžetlija budžetliji oči ne vadi, kaže stara narodna poslovica!
Prodajte sve strancima pa ćete vidjet kako se poso' vodi
Polako ali sigurno. Sportski savezi se gase institucije. Ovako ce nakaradna tvorevina da se ugasi sama netreba se trudit puno.
Ako ukinete Agenciju za gubljenje vremena i prodavanje magle, imaćete za plaće uposlenika ove agencije.
Ovo je ublehaska agencija koja ne postoji ni u jednoj normalnoj zemlji i naravno da je treba ugasiti
Ti bas dobro upućen
Vjeruj da jesam! Biznis medicinskog usmjerenja u pitanju, ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Agencija je drzavna institucija i plate se svakako ne mogu porediti sa platama u nekom stranom predstavnistvu. Realno ima vas i previse bespotrebno zaposlenih kao i u ostalim drzavnim institucijama, a ne premalo.
Ma svasta nama treba realno