Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odjel za branitelje HNS-a! Tu trebate prestati čitati članak 🤮
Nek se sad kurčhi sa onim svojim koznim bičem. Ujkani ovo je Bosanska Krajina,ima da budete mirni i niko vas neće sigurno dirati.
Ma nabijem i vas na k*rac
Neki jednostavno ne smiju biti osuđeni, a neki su osuđeni tek tako
Zasto niko ne pokrece postupak brisanja udruzenja HNS obzirom da je vise nego ocigledno da se radi o vrsti paralelnog parlamenta, politicke organizacije ciji cilj je suprotan Ustavu BiH a ne nekom udruzenju gradjana.
ako već objavljujete fotografiju pokojnog generala Hrvatskog Vijeća Obrane, onda ste trebali naći fotografiju sa činom i oznakama vojske kojoj je pripadao....
I onda se ćudite, da niko ne zeli zivjeti sa vama.!!
Hrvate je nemoguće dovesti na sud jer su svi, koji su činili zločine, na vrijeme obaviješteni o mogućim optužnicama i sklonjeni uHrvatsku gdje primaju priznanja i odlikovanja za svoje zločine. Tolko su majorizirani da mogu raditi šta hoće. i nikom ništa.
Bošnjaci su ponovo ubili Šantića.
koga ovde da Bihac zali? Nekog ko je spremao izdaju i prodor jedinica APZB sa Hr.teritorije preko Pljesevice u Bihac
Komentari jadniji od presude. Štititi krvnike, još ih nagraditi mjestom u parlamentu a Selmu Cikotića, koji je odgovoran za Bugojance, ministarskim mjestom a optuživati sve i svakoga drugoga za propast države...
SANU memorandum se primjenjuje uveliko, i radi punom parom!
A koji jed tjera ovaj jad, da bude to sto jeste…
Sta ocekujete? Nikada vam ne odgovara.Ugrozeni,probajte se organizirati, sto kaze legitimni. Samo nemojte zaboraviti Narkomana na celo postaviti.
Gdje tijelo ubijenog? Možda je u Australiji na plaži?
Toooo Tigre nas eeee samo ga lomi eee lagano mojne uvlacit🤣🤣🤣
Izvinite ali iz koje stranke je trenutni glavni tužitelj-(ica)?
E koliko monstruma i ubica hoda na sve 3 strane kod nas. I nece da ih osude na dozivotne, jer svako svoje zlocince slavi. A ima i onih kojima savijest proradi pa prijave, samo ih je malo.