Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš ti evropo kurvo jedna i ameri ste odgovorni za ovo djelo! Zašto niste dozvolili nam da se izborimo te 95 da imamo drzavu a ne zirkuz drzavu a ko biva vi nam sad šaljete neke poruke o ustavima i zakonima!! fuj srami te se sa svojim ne radom! Niste radili ni te 95 u srebrenici pa je vidio čitav svijet šta srbi napraviše!!
Otvoriti ce i EU ko Nato vrata , ali nece pustit nikog i poglavljima ce cesljat sve. I sami kandidatski status znaci puno , ali u biti clanstvo u EU te moze unistiti ko Hrvatsku eknomiju i standard zivotni, ako nemas jaku privredu. U nas je privreda jaka onaj dio privatni ali slabe plate , ali ce se i one uskladiti. U Bosni je narod naviko da radi i stoga se ne bojim EU. Tamo i njemci su postali izbirljivi
Odgovori su sutina problema :D Ajd cik da vas vidim da odgovorite na pola pitanja! Samim odgovorima rjesava se 90% situacija na terenu u BiH. Naravno ovo ne pase nacionalistima...to be seen i countinued!
Pozdrav Bosno , kao u prošlosti tako i u budućnosti , nema od toga ništa .Upitnik su naši nepismeni uhljebari.
nasi intelektualci dok odgovore, EU ce se i raspasti...
@bosnian.patriot. Jest tako,ali znaju to i glavonje iz EU i SAD. Skoro izjavom da nemoźe EU ko Rusiji se pribliźuje i nonstop putuje tam,umjesto u Brüssel.Tako da mislim da se treba to da rjeśi kako kaźeś i onda sve će ok bit.RBIH i NATO..Onda je mir svima.I EU manje glavobolje.
...ali OVO !!! ...ali ONO !!! I ništa u ovoj državi nije na VRIJEME(osim plata UHLJEBIMA) !!! A KVALITETU niko i ne spominje !!!
Nista od te Ljubavi nema, daleko smo mi.
lakrdija...
dobro smo mi i prošli šta si im skarabučila he he ;-))))
hahaha ko im je kriv kad ne znaju klingonski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odgovori su sutina problema :D Ajd cik da vas vidim da odgovorite na pola pitanja! Samim odgovorima rjesava se 90% situacija na terenu u BiH. Naravno ovo ne pase nacionalistima...to be seen i countinued!