Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA bi prodala Bosnu za par maraka i za sendvic budzet botovcina.
pa sdp je prodao sve u RS-u. Ne lazi, ne petljaj. Prvi put od rata u Vijecu naroda RS-a Bosnjaci ne odlucuju jer ih je SDP prodao
Cuj SDA! Sta je tu nejasno? To je ta politika 30 god.
Do kada ce ovi sto rade protiv ustava i zakona BiH prolaziti bez kazni i sankcija? Svake godine 5-6 zakona ospori US BiH a ovi se igraju macke i misa sa njima. Samo sankcije predlagacima neuskladjenih zakona moze to sprijeciti.
Bravo Kemo ljiljane
Ova dvojica su zadužena za dobacivanje kad šefovi stranaka gooze.
Ne trebaju oni u RS-u nista ni proizvoditi,Vuvko kad narucuje naoruzanje naruci 30% vise za RS..
kada vidim ovog vlaha klempavog, odmah mi naumpadne ona pjesma helikopter, helikopter..kolke su mu usi moze poletit
Vi iz tzv. rs-a po cijeli dan phrdite po ovom sajtu. Imate li vi kakav svoj sajt
U BiH će s ovakvim predstavnicima Bošnjaka najprije građanski, a onda će din-dušmani da pometu ostatak što ostane.. Proklet narod 100%. SDA već objavila javno listu imena za odstrijel tj. one koji su ih raskrinkali, nije li tužno?
U RS prave oruzje a u federaciji kabine za bagere i felge za auta....pa kad dodje frka pravi minobacace od hidraulike za kipere od kojih vise strahuje posada nego neprijatelj🤣
Druze jesil kad cuo za Igman
Moj Ademovicu, mislim da ti ovo kifla nece oprostiti, jesi svjestan sa kakvim izdajnicima si u igri