Komentari (388)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve nam diraj klix nam ne diraj alo
😂😂😂😂😂
Jos malo pa ce ga i putin pocet citat
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Podrska Klixu!!!
Sad ce i po klixu da nije legitiman. Podrska klixu. 💪💪💪💪
@CENSORED pa vrlo je moguce. Inace se on tako sunjao jos i sa Seseljom dok je bio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije ni rekao da ste vi bilo čiji, debili polupismeni.
Tačno je da nije njihov, već je Vučićev, odnosno Dodikov i Čovićev. Standardni pokušaj gaslajtovanja naroda ali neće proći.
Predsjednice ti si pametan coek, pusti klix! Vrlo brzo idu svakako sankcije Srbiji, kakve nisu nikad viđene!
Podrška narodu Ukrajine od okupacije Hitlera 21 vjeka, Slava Ukrajini dole Hitler i njegovi Sateliti Vučić i slični...
Ne volim vucica , ali dizete sebi rejting . Gdje je vas spomenuo u tom kontekstu lazovi jedni bezobrazni . Fino je rekao onda su tu vijest prenjeli mediji u regionu . Kakav dilas i 3urac gdje je spomenuto da je bas vlasnik neko daj video postavite , smradovi ne pismeni usljivi gadovi
Bukvalno jeste rekao da je Klix Đilasov, imaš video ispod. Jedini razlog zašto je to rekao jeste da skrene pažnju sa činjenice da je portal ustvari njegov, jer prenosi uglavnom ono što Vučiću a samim tim i Dodiku, odgovara.
Ne moze i Rusija i teritorijalni integritet Ukrajine
E jeste mu i odgovorili d ine recenice. Mogli ste komotno jednu ipo
Cedo je nervozan. Braca rusi na drogama i prijete citavom svijetu. Uzasna politika!!!
Bize dragi,pa vi ni slusati ni citati ne znate Klix. Fakat ste odraz glupog Bisanca. Je li moguce da ste toliko glupi? Vi ne znate sto je prosto prosirena recenica a ovdje ‘educurate’ prosjecnog bosanca. Joj boze dragi i mali jeste se osramotili.
Imate gresku u interpretaciji izjave. Ali dobro, znamo da ovo namjerno radite. Samo znajte da ste onda u rangu sa informerom, kurirom ili bilo kojim tabloidom. Ali se predstavljate kao ozbiljan i objektivan mediji.
Klix BA, je dodikov, sta se piskousti pravi budala!?
Vucko pojma nemas, jesi ti spavao ispod neke okapnice mozda...
Ili ste namjerno izvadili iz konteksta ono sta je Vucic rekao ili zaista ne znate da citate i skontate prostoprosirenu recenicu... Vucic je rekao da su mediji iz regiona preuzeli vijest od medija ciji su vlasnici Solak i Djilas. Nije rekao da je Klix njihov, ne brukajte se. Ali eto dobro je za reklamu, ako nista. A sto se Vucica tice, sve mu najgore u zivotu zelim.
Vucko na aparatima!
Ruski brodu hebi se