Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova ce prikaza na kraju biti pustena,zivi bili vidjeli.
Isteće mu pravo države i rodbine na suđenje, zato mu je policija obezbijedila bijeg u Srbiju. Naravno, nakon poraza SDA uvešćemo PRIVATNOG tužioca ivako sus ve privatni od stranaka na vlasti, pa BUJRUM ! Izmjenom krivičnog zakon ćemo uvesti da je ubsistvo više od jednog čovjeka terorizam pa bježi onda TERORISTO u Srbiju ! Jer sad imamo sve neke nedoumice, te onaj Vehabija iz Rajlovaca nije teorista neko mu kao nešto naštimao, te Sefić saobraćjna ide na uslovnu kaznu.
Ovo je moguće i taktika njegovih odvjetnika, tako da se on nemože osuditi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neznam što tu uopšte sud treba???
Razumijem tvoju ogorčenost i saam sam pun bijesa, ali baš zbog sprječavanja budućih ovakvih i/ili sličnih događaja, Sud mora odraditi svoje. Jasno mi je da si ljut na postupke Suda i advokata i da to svakako može i brže i bolje i efikasnije i strože, ali ovo su igre koje bi u konačnici trebale dovesti do povrede procedure te blaže kazne ili izbjegavanja iste za osumnjičenog.
Ne bih radikalno o takvim stavrima. Sud ipak al treba, čak je i Gavrilo Princip imao suđenje i Draža Mihajlović pa i nadbiskup Stepnica . Nažalost u ovoj ovakoj zemlji ima fajde još samo PRIJEKI SUD. ZA sedam dana sve gotovo, a narod izvršava kaznu ! pa bujrum, mislim da bi samo time došlo do otrešnjenjea od ove pijane forme demo(s)kratije ! DEMOKRATIJA ZNAČI VLADAVINA NARODA. E ako vam je nedozalak advokata vladavina demokratije šta nije ? Nije odbarao Omarea Mjesečara.
Čemu služe ova ročišta kad je već sve jasno i samo presuda treba da se donese.
Ima li neko a da ga Omar ne brani?
Razvlacenje procesa...i ne brisite mi komentar kad je to istina!
Asto hajvan nije odgodio divljanje cestom i prolijetanje kroz crveno, pa da dvije djevojke danas budu zive....na istom semaforu ga nabiti na kolac i ostaviti, tako da tu vise nece trebati ni kamera ni saobracajci.
www.posmrtnice.ba
Jel ga brani Omar Mjesecar???? Ako jeste,...eto njega vani uskoro.
Ako su nekažnjeno u BiH mogla izgoriti 4 kantona sa zemljišnjim knjigama, ako po Sarajevu nekažnjeno gore stotine auta građana , zašto ne smije izgoriti i kockarnica Sanjinovog oca ???????? . NAravno prvo sam za presudu a onda da plane požar, pa drugi veliki otac neće imati para da plaća advokatu nedolazak na sud !
Ma ja, razvucite mu proces da što manje vremena provede u Zenici. Mada, džaba vam to, dovoljno je par dana da mu tamo "oduzmu nevinost". Bićeš sinko z?užen ko lasica.
tog majmuna treba javno streljat.....
pa zar po zakonu mogu da se ne pojave.... ako sud zakaze termin to je nepostivanje suda i trosenje vremena sudija ko ce to platiti.... trebali bi imat doooobar razlog da se ne pojave kao npr smrt a vjerovatno da nisu obojica umrla!!!!!!
Pravda za Selmu Agić i Editu Malkoč!!!!!!!!
Ufursatio je Sefić već, neko ga daleko gura i savjetuje dok on ne želi priznati krivicu. Na kraju će najbolje biti da mu roditelji ubijenih djevojaka presude oko za oko, zub za zub.
razvlačenje procesa dok se sirotinja smiri i zabavi drugim temama da niko ne primijeti da će ga osuditi na dvije godine zatvora.
upravo to, beneficirati mu vrijeme provedeno u pritvoru, i kroz izvjesni period pustiti ponovo za volan... neka izađe, nije nedodirljiv, metak je 1km
Sve sandže fino u Srbiju vratiti odakle su i dosli pa neka njima probleme prave .
Izgleda da naši političari, njihovi prijatelji, prijatelji njihovih prijatelja i sva njihova djeca mogu, ne samo krasti, već i ubijati a da za to ne budu kažnjeni.