Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i ne treba tu sta mnogo da se sudi, vec mu presudite...
Sad je ajme morao na sjednicu, pa ce 26. novembra da mu se rodi unuk, pa ce 12. decembra morati da lize guzicu Tihicu... Kakvo je ovo neozbiljno ponasanje prema sudu??? Nisam nista drugo ni ocekivala od njega!
Ma bravo, ne moze doci zbog obaveza, kao da se radi o otvaranju parka, a ne o sudjenju ... bahato ponasanje vidim kod nas jos uvijek prolazi, sramota. SDA i slicne stranke napravili su nam drzavu za primjer.
Kada treba da se sudi kriminalcima iz SDA,ili u ovom slucaju nekome ko radi za njih obavezno se nalaze razlozi za odgodu.Pa se podmece vlastiti kriminal i ljudima iz drugih stranaka,da bi se teret odgovornosti prebacio na druge.
Moze odgoditi, ali ne moze otkazati :)
Nece te Budimire spasiti nista. Sve ce se dokazati na sudu i s kim si bio u lancu i kako ste talove razradjivali. Ne moze se u ovoj drzavi do vijeka nezakonito lova mlatiti.
Ovako ti se odgadja sudjenje kad si "drug" SDA- ovaca..Lopovi.