Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi bolan zvrši to u Travniku šta dangubiš.
Evo već dva tri mjeseca gnjave o ovom pitanju.Mogo je dosad i postdiplomski riješiti pa rahat doktorirati :)
@katozlato354 Ovo nema ni u africkim drzavama.Da se odgadja ponistavanje nelegalno stecene diplome. Ali valjda mu u Travniku jos nisu odstampali novu, pa neka sacekaju.Africke drzave su za nas primjer civilizacije. Bar pola ih imaju i vece plate od nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sredio mu odgodu Izetbegović kod Dodika. Bruka za SDA.
i ovak sudski spor se nece nikada zavrsiti. Moja braća, svuda gdje vas ima , bježimo iz ovog crnila
MA PONIŠTITE VI TU DIPLOMU, TO JE SVEJEDNO SAMO PAPIR BITNO JE ZNANJE KOJE JE SA DIPLOMOM STEKAO I KOJE ON SAD IMA I TO MU NIKO NE MOŽE UZETI. HAHAHAHAHAHAHA PA BRUKA ŽIVA. LIK NEMA DIPLOMU A SDA LOPOVI OD NJEGA NAPRAVILI INSTITUCIJU. HAHAHA
@JB007 Kad je mogo Šaja bit Alijin prvi savjetnik i kompanjon šta falio ovome.Ovaj bar nosi kravatu :)
On bi trebao biti davno smijenjen, da odgovara za zloupotrebu polozaja i falsifikovanje diplome..
Pa dokle ovo vise ide, odgodjena....pa ljudi nemaju obraza, sta znaci kad vrh politickih stranaka stoji iza tebe, sve se moze...
Ovo nema ni u africkim drzavama.Da se odgadja ponistavanje nelegalno stecene diplome. Ali valjda mu u Travniku jos nisu odstampali novu, pa neka sacekaju.Africke drzave su za nas primjer civilizacije. Bar pola ih imaju i vece plate od nas.
Cirkus zemlja
to ono..nabroj glavne gradove..."foča..."...zna kaže geografiju hajmo dalje.
sad ce bake prodati pola drzave srbima da spasi diplomu ovom
Sta li je Bake "prodao" za ovo? hmm
DA li treba još dokaza da su SDA i SNSD u pljačkaško-huškačkoj koaliciji?