Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko je kad se raspravlja o sitotinji, a kaf je da vam se vrati bijeli hljeb ili da uzemtw otpremnine od nekoliko desetina hiljada, onda ste svi saglasni.
Pa koce vas razumjeti,ko koga sad tu handri,,savjet ministara,komisija,dom naroda,parlamentarna skupstina,klub poslanika,,,pa ovo ni u Gvineji nema,,ja jadna majko kolko nam para treba da vam se samo dnevnice isplate,a da negovorimo plate,,nehljebovici jadni nije vas sramota ..fuj gamad..
U 100 marke da neće biti bojkota ovih sjednica!
Hoće li ovi odvojiti nešto para za školske sendviče??
Bahata nehumana ekipa!
Što ne napište odgovđeno odlučivanje o povećanju plata !! Ono kao neizbježan dio reformske agende radi usklađivanja sa platama euro parlementaraca ako ozbiljno hoćemo u EU !!
Da je to u pitanju, nebi bilo odgodjeno sigurno.
Odgodjeno je izjasnjavanje o platama policije koja na drzavnom nivou ima platu 980KM sa toplim obrokom koji iznosi 6KM....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da mi je jednom dozivjeti da nesto i odlucite...............
IMAL RAJEIZ JOVANOVEKAFANE BIJO SAMNEKI DAN ANAMO POPIO RAKIUSA JOVANOMNEMA KAZESTARE RAJESLABO VALJDA KRIZA SPUCALA JARANIMOJI