Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda je ponovi prisutan “odliv mozaka” kod Zvonke Marića ili izvorno Bajrama Demića?
Vid uhljupa što se šepure na račun narodnog novca. Sve gola gologuzija šibicari cigijaneri koji su se domoglu budžeta i sad glume face. Idioti. Mnogo bolje bi nam bulo da uopšte nemamo vladu političke predstavnike i svu ivu gamad parazitsku.
Koliko mozaka pored Marića interesuje što ona daje ostavku? Marjanović tri dana nije došao raditi i smjenili ga. Da su htjeli smjenu, poslali bi skupštinskim zastupnicima materijal za sjednicu na vrijeme , sve po zakonu,, ovako plata ide, čestiti i pošteni ostaju čestiti i pošteni do iduće godine.
samo naprdjivanje ...
Kad je Konaković uzeo za ministricu ženu koja je 3 godine bila u penziji,dakle penzionera , a nije nekoga drugog pored ovolikog školovanog svijeta SVE JE POKAZAO. Dok su bili dobri fino je i pričao o njoj,a sad ga tuku njegovim citatima o ministrici.Kakvih će još MOZAKA okupiti oko sebe?
Eto vidis sta sve koci u Bosni, ko ce biti na stolici. Ebes obrazovanje....
SVE to treba poslat na fashin shov Golub Mira u KAKNJU !!!!
Ostavka vlade
ObreZovanje se u kantonu radi kod Hodze a faca uze onaj chevap ne rece ni bismiLLah !!!
jel to nema rukica?... sta je rec...
Hadzija hoceli biti redovno vode a ostavi se obrazovanja.Ovdje samo kupis diplomu a prethodno partijskom sefu oglanjcas cipele i eto ti funkcije i limuzine.
Zvonko ko vegeta,u sve se mjesa. Šatro pametan
kad smo vec kod obrazovanja...sta je s onima koji su diplome pokupovali...a na visokim su pozicijama...vidimo i mediji sute o tome...da li se to boje osvete stranacke policije...pa ne pisu o tome...