Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VAZNO ! \"OVO JE PODVALA CIK-a Durakovicu,u SREBRENICI, , PAZITE, i ZASTO SE CIK JOS NIJE PROGLASIO O GENOCIDASICI Vesni Kocevic KOJA JE KANDIDAT za opstinu Srebrenica, i KOJA JE BILA PRISUTNA KAD SE GLASALO U OPSTNI NA DVA GLASACKA MJESTA u Srebrenici GDJE JOJ JE ZABRANJENO BILO PRISUSTVOVATI KO KANDIDATU ZA IZBORE ! Njena bi kandidatura trebala kratko i jasno BITI ponistena, jer je krsila pravila !!!!!!! ZAHTJEVAJTE ODGOVOR OD CIK-a pod hitno DANAS PRIJE 18 sati da se IZJASNI ! CiK pokusava ukrasti glasove Bosnjacima u Srebrenici i pobjedu Durakovicu ! Kopirajte i djelite ovu VAZNU informaciju !
Bravo za SDA, Lagumdzija je pokusao Bosnjake izbaciti iz Ministarstva Vijeca, vidis Lagumdzija, ko jamu drugom kopa sam padne u nju ! Da je jasno, nemam nista protiv Fahrudina Radoncica, on bar konkretne lijepe stvari radi , svaka mu cast ! Branite Bosnjaci drzavu, jednu i jedinu , UJEDINITE SE !
Pa naravno da ih neće smijeniti poslije ovakvih rezultata na izborima...