Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Informator hvala na informacijama sta da cekas drugo od MZ kad svi znamo da nas vec godinama vucu za nos i tiho unistavaju. sramota je i od domacih politicara sto neznaju otvorit usta kad treba.
Nemojte samo prekombinovati!
Ti si glup ko k...informator....ovo se radi da pretisnu srbiju....a ovi u rs su ko mecke...kako u bubanj udara tako igraju...glupane jedan
Genocidistan je cedo SAD i EU.
Danas je citav dan najavljivana specijalna emisija 60 minuta koja je trebala da bude posvecena odbijanju zahtjeva OHR-a. Medjutim, u dogovoru sa OHR-om, NS RS je dogovorila je da se ide u formi novih zakljucaka u narednom periodu tako da je 60 minuta emitovala emisiju koja je bila pripremljena kao redovna, za kasnije, o Ratku Mladicu. Vec je saopsteno, nece biti nikakvih smjena politicara od strane Incka.
Sad cemo da Vas tuzimo pa cete na sudu da se Vi pojedinci branite, Vase Radio Sarajevo ce biti ukinuto tim istim sudom na koji se Vi pozivate!
usutite bagro i slusajte sta vam se naredi...ha ha ha..najbolje tek slijedi...
Trla baba lan, da joj prodje dan.
A fasista mati mila..