Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislis da ces nekoga isprovocirati sa svoim jadnim komentarima ? Ti bi licno trebao otici u Tursku i lizati paksu turcima jer su vam oni sagradili sve crkve u Bosni. Navedi mi pet pravoslvanih crkvi u Bosni koje su izgradjene prije dolazka turaka.
bum bum Jel te to trese onaj poslijeratni sindrom ? Mora da smo vas dobro izrokali kad tako pucate po šavovima.
Svi koji udju u ovu crkvu bice prokleti i progonice ih duhovi,strahote, nevjerovatne stvari ce im ulaziti u kucu,nece imati napretka,nece im se krmace prasit a nerasti(veprovi ce biti impotentni )-bice to opsta pometnja. Oj oj oj strahota koje se mogu dogoditi kada se pocnu sihiri(ili sihrovi) vezati-Srbi vi bar vjerujete u ove stvari i to ce vam se stvarno dogadjati. Mozda na kraju krajeva ovo bude Bozija kazna za ono sto ste uradili!
brdo Pa ajd pomozi joj, završićeš na sudu kao i ona i ostali potpaljivači mržnje.
@Marko -mozda da crkvu pretvorimo u dzamiju mada ne dolici nikako ,a Fata bi bila zadovoljna i sve o.k. a ti se vratio svoim korjenovima to jest tu\\\\Turskom Islamu .pog;edaj se u ogledalo ako znas imalo istoriju trebo bi znati kako su smrdi izgledali 600-700 godina nazad i gdje su prezivljavali i kako to ti sda izgledas sigurno rodjeni Turcin ......hahahaah
@bzze -- vala si bez veze ,kao prvo u BIH srbi su okupatori i dosle isto kao i Turci ,kao drugo gnjido nepismena zove se BIH zato sto to nije ni smrdlija ni Hrvatska niti Crna Gora a imeno BOSNA I HERCEGOVINA konju nepismeni kad ces jednom zapamtiti istinu.i to sto gradite te crkve na mjestima gdje nema Halala jos jednom dokazuje da vam vjera ne vrijedi nista kao ni vi sami.probajte je napraviti na mom mjestu pa ces da vidis novu raketicu .Fata stara i nema pomoci a drzava nam nikakva da pomogne ali mislim da ce Fata pobijediti a ako ne pobijedi pomoci ce mo .
@bzze Nije tačno. Visok, lijep, bijel, obrijan... isti Nedžad BRANKOVIĆ
A šta radi ta kuća pokraj Crkve? Ko je dozvolio da se ta kuća sagradi toliko blizu? To treba rušit!
Jedna strana traži rušenje crkve. Druga strana traži rušenje fatine kuće. Kompromis je da se Fata pokrsti u toj crkvi i vrati se na pravoslavlje, pa mogu ostati i kuća i crkva! :)
Odgađati dok baba ne umre.
I ti si sigurno malen, zdepast, imas brkove i crnu kosu...isti Turcin iz Anadolije. Dugo je trajalo 500 god. svasta su Turci posijali po Bosni, Srbine moj sa turskim genima.
Hajde ba Fato sta pravis probleme sada tu. Trebas da budes ponosna sto ti je Bog tako blizu kuce.
@bosnjak tebi ako se svidja krvolocna fasisticka crkva cetnickog srbskog srama ti je napravi sebi u avliju pa na vrh zakaci ciledziju i ratnog zlocinca kacavendu! BOSNA4EVER!
Da Bog da sve crkve krvavog cetnickog srama srusene bile od Boga! Pravde ima kad-tad! BOSNA4EVER!
U Turchina golema je kurchina, a u Vlaha guzica je plaha!