Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nidje veze,ako je iko postupao kako treba u ratu onda je to Vikic! Covjek apsolutno jedne marke nije profitirao iz rata dok se vecina 'patriota' nenormalno obogatila.Samo naprijed Vikicu,znamo mi ko si ti i hvala komadante!
1. 25.11.1991. JNA skida petokrake s kapa i postaje obična četnička falanga 2. Ako su Vikić i Pušina krivi zato što nisu spriječili, onda ne postoji izdrkan srbin koji je bio u komandnom kadru genocidno-zločinačkih vrs, muprs i vj da nije kriv; 3. Četnike je sevap pobit; 4. SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji..
I po ko zna koji put silovanje izjednacavanja agresora i zrtve
sraman potez scepinog avaza prenose ustaski clanak o vikicu iz doba najcrnje sagoljeve propagande u kojem se ponizava bosnjacki narod i obrana grada armija bih naziva tzv i njen dan izmisljenim a i vikicu radi medvjedja usluga AVAZ JE ZLO
krimos
"Dame i gospodo, ja sam Dragan Vikic, komandant specijalne jedinice mupa BiH"