Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kako god, prošlo je njegovo vrijeme. Nadam se da se već navikao na život bez reprezentacije, na ishranu mimo restorana, na odmor mimo službenog puta, na život bez moći i bez sluga oko sebe koji mu sve završavaju. Gone with the wind :)
Samo u ovoj državi glavni državni tužilac može postati čovjek koji nije bio u praksi ni dana kao tužilac na bilo kojem nivou ( opštinski, kantonalni, entitetski ). Samo u ovoj državi predsjednik Ustavnog suda može biti čovjek koji ni dana nije bio sudija ili tužilac na bilo kojem sudu. Ali zato može ako je bio referent za samoupravu ili član vijeća časti u IZ. Ako laže Hamo ''laj(a)o k(a)o pas''.
Opet.................................................
Klasika, kriminalci u vrh u dalje nedodirljivi.