Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se nešto odgađa, nema svjedoka, sudija bolestan, nema, portira, jel moguće da sve štopa samo ako podmažeš beke sitne ribe..... tugo moja!
Ko je svjedok optuzbe, vucic, karadzic,, mladic i ostali??? Koja farsa, napadnu te,a onda si ti optuzen jer si se branio. Steta sto ih sve ne pobise.
Ejupa Ganića je sevap strpati u zatvor, ne za ovaj slučaj nego za neke druge stvari.
Zašto oni ne tuže vučića,jer ima dosta Video materijala da je terorista.
Ejub Ganic je predratni agent KOSa kojije bio direktor vojnog zavoda u Rajlovcu. Na tom mjestu je mogo raditi samo neko ko je bio provjereni kadar KOSa. Bio je osnivac i sef Jugoslovenske stranke koja nije prosla na izborima i prikljucio se Aliji Iz. koji je uspio osvojiti vlast, da mu se nadje pri ruci, iako je sekularista. Poslije rata je samoinicijativno prekino saradnju sa KOSom izato Ga sad proganjaju. Jednom agent, uvijek agent.
...tuzilastvo BiH ili ti ga advokati BiH zaduzeni su da prate i zastupaju interese države BiH ako se kršenjem zakona ti interesi ugroze kao i da postupaju po prijavama javnih institucija i fizickih lica protiv krsenja zakona. u ovome predmetu je ugrozen interes Srbije da se prikazu zlocini sa obje strane. tako da je tuzilastvo u startu stalo na stranu Srbije. iako su svi sudovi kazali da je to legitimni vojni cilj. Ovo je smijurija od Tuzilastva
Sudjenje je obicna farsa, legitimna vojna meta koja je pucala po Sarajevu...